• 6 spelers nemen afscheid van de A-selectie

 • Aan het einde van dit seizoen zullen de volgende spelers afscheid nemen van onze A-selectie:

  Jamal Bendadi zal na 8 seizoen afscheid namen van De Merino’s en het voetbal. Jamal zal daarmee de titel van langstzittende speler bij de huidige A-selectie doorgeven. Jamal, die dit jaar nog 37 jaar zal worden, kan terugkijken op een zeer mooie periode bij De Merino’s. Waar wij Jamal zeer dankbaar voor zijn.

  Khalid Aoulich kwam afgelopen zomer onze selectie versterken, maar zal na dit seizoen onze club weer verlaten. In onderling overleg is er besloten om niet met elkaar door te gaan.
  Wij wensen Khalid veel succes in zijn verdere voetballoopbaan vanuit zijn nieuwe woonplaats De Meern.

  Niels van Laar zal aan het einde van dit seizoen de stap weer terug maken naar het tweede elftal van De Merino’s. Namens de club bedankt Niels voor het helpen van de A-selectie.

  Keeper Bart van Velthuizen zal aan het einde van dit seizoen ook onze club verlaten voor een nieuwe uitdaging bij een andere club. Wij wensen Bart veel succes bij zijn nieuwe club.

  Ondanks de aanbieding die Dion Ploeg heeft gehad om te verlengen bij de A-selectie, heeft hij besloten om het selectie voetbal vaarwel te zeggen. Dion heeft ervoor gekozen om op een lager niveau te gaan voetballen samen met zijn vrienden. Ook Dion zijn wij dankbaar voor zijn bijdrage aan de A-selectie. Zeker in de tweede helft van dit seizoen heeft Dion veel minuten gemaakt en stond hij vaak in de basis.

  Als laatste maar zeker niet de minste speler zullen wij, na 6 seizoenen, afscheid nemen van Ariën Bakkenes. Ook Ariën heeft besloten om afscheid te nemen van het selectie voetbal. Uiteraard waren wij ook graag met Ariën door gegaan omdat zijn meerwaarde binnen het elftal zeer groot is. Maar wij respecteren en snappen zijn keuze. We wensen Ariën en zijn vriendin alle goeds toe samen met de toekomstige kleine Bakkenes.