• A-selectie op Trainingskamp in Marbella

 • Dag 1 trainingskamp Marbella:

  Vanochtend om 3:30 uur vertrok de bus vanaf de parkeerplaats van de Merino's met de A-selectie richting Schiphol. Om vervolgens met het vliegtuig naar Marbella te vertrekken. Eenmaal aangekomen hadden de jongens even de tijd om even bij te komen van de vroege wekker die vanochtend ging. Uiteindelijk stond dan in de middag de eerste trainingssessie op het programma. Op het sportpark van Campo Futbol Arroyo Primero Marbella werkte de spelers de eerste training af. Waarbij Niels, Niek en Dion het eerste mini toernooitje wonnen. Hierbij hebben zij de eerste punten verdiend voor het Marbella Klassement.
  Vanavond kunnen de volgende punten alweer verdiend worden met de Marbella/Merinos pubquiz.

  Dan moeten wij nog even 1 persoon extra benoemen en in het zonnetje zetten. Erwin (Edwin) Huybens die er elk jaar weer voor zorgt dag wij van dit prachtige traininingskamp kunnen genieten. Zelf vloog Erwin dit jaar zelf iets later in zodat hij thuis nog even zijn 40ste verjaardag kon vieren met zijn gezin. Erwin namens de groep bedankt weer voor het organiseren en gefeliciteerd!!!

  Dag 2 trainingskamp Marbella:

  Nadat de spelers rustig wakker zijn geworden stond de tweede training alweer op de planning. De ene speler heeft wat meer slaap kunnen pakken dan de andere in het mooie avond leven van Marbella. Maar eerlijk is eerlijk alle spelers stonden wel weer om 11:30 uur klaar voor het hotel. Zodat wij als groep weer fit richting het sportpark konden gaan om weer vol aan de bak te gaan op de training. Het eerste gedeelte van de training stonden er verschillende oefeningen op het programma met onze eigen groep. Na ongeveer 45 minuten besloten de trainers van Merino’s en DTS EDE(die tegelijk met ons trainde) om een 7 tegen 7 toernooi te houden. Waarbij beide elftallen gemixt werden in teams van 7. Uiteindelijk zaten in het winnende team van de Merino’s de volgende spelers Melvin, Julian en Bart. Hierbij hebben zij punten verdiend voor het Marbella klassement. Na afloop van de training zijn de jongens weer terug gaan naar het hotel om te douchen om vervolgens de rest van de dag te genieten van het strand. Waarbij er zelfs nog een balletje hoog gehouden werd en de vraag voorbij kwam of er iemand zonnebrandcrème mee had. Kortom het is hier weer heerlijk vertoeven in Marbella. Vanavond zal de groep bij Breath eten waarna de spelers vrijaf krijgen van de staf.
  Verder zullen vanavond een aantal leden van de businessclub de groene velden overkomen die mee zullen doen met het resterende programma van de komende dagen.

  Nog even terugkomend op gisteravond. De groep heeft gezamenlijk gegeten bij El Jardin. Wanneer de buikjes eenmaal gevuld waren stond er op het programma nog een pubquiz. Deze pubquiz is gemaakt en gegeven door onze eigen quizmaster Ryan Holman. Wat kan onze assistent trainer eigenlijk niet? Helaas zijn er van deze activiteit geen foto’s gemaakt omdat onze quizmaster zeer streng was over het gebruik van telefoontjes. Niemand van de groep had behoefte om een liedje te gaan zingen. Wel kunnen wij vertellen dat het team van Sem, Jamal, Stephan en Vincent de pubquiz hebben gewonnen en zodoende punten hebben verdiend voor het Marbella klassement.

  Dag 3, 4 en 5 trainingskamp Marbella:

  Op dag 3 stond het Marbella Merino’s Padel toernooi weer op het schema. Deze befaamde titel werd vorig jaar nog gewonnen door het duo Emiel en Vincent. Tijdens de loting van de teamindeling was gelijk al bekend dat 1 van deze twee jongens niet de titel kon verdedigen. Uit de loting kwam de volgende indeling:
  Poule A:
  Niek en Bart
  Didi en Dion
  Rob en Emiel
  Vincent en Sem

  Poule B:
  Stephan en Niels
  Erwin en Ryan
  Melvin en Julian
  Jamal en Joey

  Nadat de spannende poule wedstrijden waren gespeeld kregen wij uiteindelijk de volgende kruisfinales:
  Rob en Emiel – Erwin en Ryan
  Stephan en Niels – Vincent en Sem

  Uiteindelijk werd de finale overtuigend gewonnen door het team van Niels en Stephan met 6-0 van Erwin en Ryan. Waarbij de prestigieuze titel van het Marbella Merino’s padel toernooi dit jaar door Niels en Stephan overtuigend is gewonnen.

  In de Avond stond nog een heerlijke diner te wachten samen met leden van de businessclub de groene velden in het restaurant Picasso.

  Dag 4 stond er op de planning alleen een strandwandeling staan met de eerder genoemde businessclub leden. Deze rustige wandeling begon om 13:30 uur waardoor de jongens heerlijk hebben kunnen uitslapen. Na deze activiteit hadden de spelers vrij tijd om zelf nog te bepalen wat ze konden doen. In de avond is er weer met z’n allen gegeten bij het restaurant La Salsa.

  Dag 5 was de dag dat het heerlijke trainingskamp alweer om was en de groep weer richting huis mocht naar Nederland(behalve Didi hij bleef nog even in Spanje om daar zijn familie nog even op te zoeken). Met een uurtje vertraging kwam de groep uiteindelijk weer terug in Nederland waar de temperaturen heel anders waren dan in het warme Marbella. Wij als staf kijken terug op een zeer geslaagd trainingskamp. Zodat de focus weer volledig gericht kan zijn op het tweede seizoenshelft waar wij veel vertrouwen in hebben.