• Corona protocol voor wedstrijden & trainingen

 • Beste voetballiefhebber,

  De komende weken gaan we gelukkig het voetbal weer opstarten.  Het zal dit seizoen helaas (voorlopig?) anders zijn dan normaal.
  Het corona virus is er nog en daar zullen we als vereniging rekening mee moeten houden. De overheid en de KNVB hebben diverse regels en adviezen gegeven, die wij gaan hanteren.
  Het zal wennen zijn, maar we hopen en verwachten dat iedereen aan het voetbalspel nog even zo veel plezier zal beleven als voor het corona tijdperk.

  Op dit moment stijgt het aantal besmettingen al weer voor de vierde week op rij. Met name in de Randstad en West-Brabant. Laten we hopen dat daar een kentering in gaat komen en dat het ook niet gaat uitbreiden naar onze regio. Het zou erg jammer zijn als we toch niet van start zouden mogen gaan.

  De afgelopen weken heeft het bestuur de regels en adviezen van de overheid en de KNVB omgezet in een protocol dat per direct ingaat.

  Het is een zeer uitgebreid protocol, waarin we uitvoerig het gebruik van onze accommodatie beschreven hebben. Je vindt hier informatie over het gebruik van de velden, de kleedkamers, de dug-outs, de wedstrijdbespreking ruimte, de horeca, de toiletten, het wedstrijdsecretariaat en de bestuurskamer.

  Alleen door ons strikt te houden aan de regels kunnen we verantwoord blijven sporten. Lees daarom het protocol alstublieft goed door.

  Het is ook in het belang van jouw gezondheid of de gezondheid van je familie/kind dat je de regels kent en je er aan houdt.

  Met sportieve groet, namens het Bestuur v.v. De Merino’s
  Chris van den Dikkenberg (voorzitter)

  lees hier het hele protocol