• De Grote Clubactie: Samen voor Onze Vereniging!

 • We hebben al geweldige stappen gezet en willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van onze lotenverkoop. Met trots kunnen we melden dat we al ruim 1700 loten online hebben verkocht - dat is echt een fantastische prestatie!

  Maar we zijn nog niet klaar. We hebben nog een week om ons persoonlijke verkoopboekje tevoorschijn te halen en langs de deuren te gaan.
  Waarom nog maar een week?
  Dit is omdat we tijd nodig hebben om alle inspanningen op jullie naam te verwerken en zo te kunnen zien wie de beste verkopers zijn, welk team het succesvolst is geweest en daarmee de waardebon wint om te bowlen met het hele team!
  Daarom vragen we je vriendelijk om je verkoopboekje in te leveren op 29 oktober of 4 november. We hebben de speciale inleverbox in de kantine staan om dit zo makkelijk mogelijk te maken.

  Maar wacht, de actie is nog niet voorbij! De online verkoop gaat gewoon door tot en met 13 november. Dus als je nog steeds mensen kent die graag loten willen kopen en je wilt onze vereniging steunen, heb je extra tijd om dit te doen.

  We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om je verkoopboekje persoonlijk in te leveren op de aangegeven data. Maak je geen zorgen! We zijn hier om je te helpen. Als het je echt niet lukt om op 29 oktober of 4 november langs te komen, stuur ons dan een bericht op activiteiten@demerinos.nl. We zullen ons best doen om een oplossing te vinden die voor jou werkt.

  Laten we doorgaan met onze inspanningen en laten zien hoe sterk we als vereniging zijn. Samen kunnen we geweldige dingen bereiken, en de Grote Clubactie is een geweldige kans om onze vereniging te steunen. Bedankt voor jullie harde werk en toewijding, en laten we samen streven naar nog meer succes in de komende dagen en weken. Samen zijn we sterk!

  Jouw inzet is goud waard!

  Gerdien en Corneline
  Coördinatoren De Grote Clubactie