• De Merino's degradeert naar de 2e klasse

 • De Merino’s is er zaterdag niet in geslaagd zich te handhaven in de 1e klasse.
  Tegen 2e klasser Hulzense Boys werd na verlenging met 2-4 verloren. Het zag er tot de 85e minuut nog zo rooskleurig uit. Een 2-0 voorsprong werd in de laatste minuten weggegeven.
  In de 20e minuut scoorde Aron de Koning de 1-0 en in de 85e minuut was het Viggo Koeleman die de 2-0 scoorde. Met nog vijf minuten op de klok zag het er naar uit dat de overwinning binnen was, maar in de 89e en 91e minuut scoorde Hulzense Boys, zodat er een verlenging nodig was. In de verlenging sloeg de tegenstander twee keer toe.

  In de 1e helft had Merino’s het betere van het spel en kreeg het de beste kansen.
  Een voorzet van Joop de Bruin vanaf links werd in de 20e minuut schitterend ingekopt door Aron de Koning 1-0.
  Na rust is Merino’s geen schijn meer van zichzelf dan in de eerste helft.
  Toch komt Merino’s, tegen de verhouding in, op een 2-0 voorsprong. Uit een voorzet van Aron de Koning scoorde Viggo Koeleman.
  Maar dan die slotfase. Een lange cornerbal in de 89e minuut wordt door een speler van Hulzense Boys, die geheel vrij stond, ingekopt 2-1. Maar twee minuten later de gelijkmaker. Verlenging!
  In de verlenging kreeg Hulzense Boys de beste kansen en komen in de 96e minuut op een 2-3 voorsprong en in de 102e minuut de 2-4.
  In de stand komt geen verandering meer en is De Merino’s na twee seizoenen in de 1e klasse gedegradeert naar de 2e klasse.

  Klik hier voor de samenvatting