• De Merino’s door naar volgende bekerronde

  • De Merino’s versloeg in een uitwedstrijd 3e klasser FC Hilversum met 3-0 en is door in de beker. Dit was tevens voor dit moment de laatste wedstrijd, omdat wegens het coronavirus
    de amateurs voorlopig niet meer mogen sporten in teamverband.

    We zagen voor rust een levendige, maar ook een gelijk opgaande bekerwedstrijd en zij kregen via Dennis de Loos en Ryan de Jong kansen voor de openingstreffer. In de 25e min. voorkwam doelman Marco Schreyer een doelpunt van de Merino’s door stijlvol een pegel van Demian v.d. Schuur tot corner te rossen!
    Niet veel later kon de doelman een schot niet klemmen en was Jeroen Harsevoort niet gelukkig om deze 100 % kans te verzilveren. Kortom de teams waren aan elkaar gewaagd, beiden kregen kansen, maar met de bril-stand 0-0 ging men aan de thee.
    Vlak na de rust kwam De Merino’s op voorsprong, na een mooie aanval over rechts werd de voorzet bij de 2e paal fraai door Pim Gardien binnen gekopt: 0-1. Daarna een vervelende botsing tussen Jeroen Harsevoort en Patrick Paschedag. Patrick kon door maar de speler van FC Hilversum kon niet verder en werd vervangen door Sercan Ozturk. FC Hilversum viel sterk aan en zij kregen nog kansen om terug te komen in de wedstrijd. In de 70e minuut loopt Jamal Bendadi een voorzet binnen en bracht de 0-2 op het scorebord! En vlak voor tijd schiet Demian v.d. Schuur de eindstand op het scorebord 0-3.