• De Merino's en hoofdtrainer De Zwaan gaan met elkaar door

  12 dec 2020 Beheerder
 • door Jeroen van der Veer (RegiosportVeenendaal.nl)
  In een korte periode heeft Jeroen de Zwaan aangetoond de juiste man op de juiste plek te zijn en daarom heeft De Merino’s het contract met de hoofdtrainer verlengd. De Zwaan gaat volgend seizoen zijn tweede jaar in bij de Veenendalers.

  Na de promotie van vorig seizoen moest De Zwaan met De Merino’s beginnen in de eerste klasse. Dat is het niveau waar de club graag in actief wil zijn en ondanks dat het spel niet altijd even goed was, boekte de selectie vooruitgang. Het lukte De Zwaan er steeds meer een voetbalmachine van te maken, maar toen doorbrak corona de stijgende lijn.

  Dit in combinatie met de positieve geluiden vanuit de selectie, heeft de club doen besluiten te verlengen. Eerder gaf De Zwaan al aan graag te blijven en daardoor was contractverlenging een a-b-c’tje. ,,Wij zijn zeer tevreden over hem”, aldus Richard van de Bosch. ,,We werken goed samen en daarnaast gaf de groep ook aan erg graag met hem door te willen. Dat vond ik eigenlijk het belangrijkste. Zelfs in deze corona-periode weet hij de groep gretig te houden en dat is mooi om te zien.”

  * Later volgt een interview met De Zwaan

  © Jeroen van der Veer RegiosportVeenendaal.nl