• De Merino’s moet de nacompetitie in

 • Door het verlies uit tegen DTS ’35 Ede (4-0) moet Merino’s de nacompetitie in. Dos Kampen won uit tegen SVI met maar liefst 6-3 ?? en dat betekent handhaving voor de Kampenaren.
  Hierden verloor met 3-1 van csv Apeldoorn dat door dit resultaat kampioen van de 1e klasse werd. Hierden degradeert naar de 2e klasse. Merino’s en DOS ’37 spelen dus nacompetitie.
  Merino’s begint met een thuiswedstrijd op zaterdag 11 juni tegen Hulzense Boys uit Nijverdal. Hulzense Boys speelde in de 2e klasse H. Ze eindigden op een 3e plaats met 50 punten en een doelsaldo van 61 voor en 37 tegen, 12 punten minder als kampioen Quick ’20
  Ze behaalden de 2e periode. In de 3e periode hadden ze een mindere fase en eindigden in deze periode op de 8e plaats. De route voor handhaving bestaat uit drie rondes. Verlies in de 1e of 2e ronde betekent volgend seizoen 2e klasse. Als Merino’s zaterdag 11 juni thuis tegen Hulzense Boys wint speelt het dinsdag 14 juni uit tegen de winnaar Quick ’28 – Unicum. Als ook die wedstrijd gewonnen wordt speelt het op zaterdag 18 juni de finale op neutraal terrein.

  Over de competitiewedstrijd afgelopen zaterdag uit tegen DTS ’35 Ede kunnen we kort zijn.
  DTS liet Merino’s alle hoeken van het veld zien. Ze werden op alle fronten afgetroefd.
  Er was geen beleving, strijd en inzet, dus was het een verdiende nederlaag met 4-0.
  De doelpunten vielen in de 5e, 55, 65e en 67 minuut.

  Kom zaterdag 11 juni allemaal naar Sportpark De Groene Velden om onze jongens aan te moedigen. De aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.