• De Merino’s speelt met 1-1 gelijk in Kampen tegen KHC

 • Uit tegen KHC is het Merino’s niet gelukt om de drie punten mee naar Veenendaal te nemen. Gezien het vertoonde spel van beide teams was deze uitslag wel terecht, alhoewel Merino’s de beste kansen kreeg. In de 1e helft waren wij de bovenliggende partij maar vanaf een half uur voor tijd kwamen we nog wel eens onder druk te staan.
  KHC kreeg ook nog een strafschop, maar de ingeschoten bal van aanvoerder Leroy Knol werd uitstekend gered door Tim v.d. Weerdhof.
  Toch kwam Merino’s vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. Na een lange bal van Jos Henken stuiterde de bal op de keeper van KHC af, maar Viggo Koeleman sprong hoger en kopte de bal in het net.

  Na een kwartier in de 2e helft kwam KHC op de gelukkige gelijkmaker, omdat Merino’s niet goed stond bij een wissel. KHC gooide snel in de bal werd naar de andere kant gespeeld en uit een voorzet scoorde Hushan Ali de 1-1.
  Er brak nog een spannend half uurtje aan waarbij Merino’s af en toe nog onder druk kwam te staan. Toch was het Merino’s die de beste kansen kreeg. Viggo Koeleman die de bal net voorlangs schoot en Aron de Koning die zijn schot net over zag gaan. Ook Vincent v.d. Weerdhof kreeg nog een kans in de zestien, maar zijn schot ging ook net over.

  Zaterdag 30 oktober speelt De Merino’s thuis tegen Nunspeet, aanvang 14:30 uur.