• De Merino’s speelt uit gelijk met 2-2 tegen hekkensluiter Hierden

 • Waar vorige week tegen csv Apeldoorn een sterke wedstrijd werd gespeeld was er hier afgelopen zaterdag geen sprake van. Het werd een matig gelijkspel. Hierden werkte hier ook niet aan mee door de vele overtredingen, opstootjes en onvriendelijkheden waar tegen scheidsrechter Kiremit niet optrad. De scheidsrechter deelde in deze wedstrijd geen rode kaarten uit en slechts vijf gele kaarten waarvan twee voor De Merino’s (Aron Veldhuizen en Joop de Bruin). Merino’s begon goed en het was Melvin v.d. Haar die dichtbij de openingstreffer was.
  Hij kwam op rechts alleen voor de keeper, maar deze wist met een reflex de bal tot corner te verwerken. Merino’s speelde wel ”aardig” en was de voetballende ploeg, Toch kwam Hierden uit een corner op een onverdiende 1-0 voorsprong. Dit was ook de stand bij rust.

  Na rust het zelfde spelbeeld. Het was voor Merino’s moeilijk om door de defensie van Hierden te komen. Toen 10 minuten na rust Hierden zelfs op een 2-0 voorsprong kwam zag het er voor De Merino’s niet rooskleurig uit. Een kwartier voor tijd toch de aansluitingstreffer 2-1 door een kopbal van invaller Viggo Koeleman. Zou het dan toch nog kunnen gebeuren?
  Merino’s voerde de druk op, maar het duurde tot de 4e minuut van de blessuretijd toen uiteindelijk de 2-2 werd gescoord. Een scrimmage voor het doel van Hierden, een voorzet op Viggo Koeleman die de bal op de lat kopte en de rebound schitterend door Aron de Koning werd ingeschoten. Even later floot scheidsrechter Kiremit af en blijft de voorsprong op Hierden nog steeds vijf punten.

  Zaterdag 7 mei wederom een belangrijke uitwedstrijd in Vriezenveen tegen DOS ’37.
  Aanvang van deze wedstrijd is 14:45 uur en wordt gespeeld op Sportpark Het Midden.
  DOS ’37 heeft maar drie punten voorsprong op Merino’s dus het belang voor deze wedstrijd is voor beide teams groot.
  Dinsdag 10 mei een thuiswedstrijd tegen SDV Barneveld, aanvang 20:00 uur.