• De Merino’s verliest door omstreden penalty van Bennekom

  • De Merino’s heeft de thuiswedstrijd tegen Bennekom met 0-1 verloren. Merino’s kwam al na 14 minuten achter door een penalty. Scheidsrechter Rutgers oordeelde dat Joop de Bruin de bal tegen zijn hand kreeg in het zestienmetergebied, maar Joop kreeg deze tegen zijn borst. Onze assistent Adrie van Leeuwen vlagde hiervoor maar de scheidsrechter nam niet de moeite om even bij zijn assistent langs te gaan om te vragen waarvoor hij vlagde. Ook negeerde hij onze trainer.
    De penalty werd in eerste instantie gestopt door Tim v.d. Weerdhof maar in de rebound was het toch Bennekom dat de 0-1 scoorde. Het spel bleef in de eerste helft slordig en werden er weinig kansen gecreëerd.

    Na rust een veel beter Merino’s en Merino’s voerde de druk op. Vanaf de 60e minuut kregen wij steeds meer grip op de wedstrijd en kregen we wat kansjes. Zo werd een vrije trap van Joop de Bruin met het hoofd geschampt door Jamal Bendadi. Er waren ook nog gele kaarten voor Pim Gardien en Jos Henken. Zo eindigde deze wedstrijd dus in een 0-1 nederlaag.

    Zaterdag 27 november gaan we naar Apeldoorn om tegen csv Apeldoorn te spelen. Die hadden afgelopen zaterdag de periode laten liggen door een nederlaag tegen DZC ’68.
    Aanvang van deze wedstrijd is 15:00 uur.