• De Merino’s verliest in Kampen tegen Go Ahead met 3-1

 • De Merino’s is er zaterdag niet in geslaagd om koploper Go Ahead Kampen punten af te snoepen. Het werd uiteindelijk 3-1 voor de ploeg uit Kampen.
  In het begin van de wedstrijd een aanval over rechts van De Merino’s: Arien Bakkenes zet voor maar Viggo Koeleman schiet de bal in de handen van de keeper. In de omschakeling is het toch Go Ahead dat scoort. Een schot vanaf links wordt door Rob ter Horst buiten bereik van Tim v.d. Weerdhof ingeschoten. Na vijf minuten spelen dus een domper voor onze jongens. Na een kwartier een kans voor Vincent v.d. Weerdhof maar hij schiet net over. Verder gebeurt er weinig in de 1e helft voor beide doelen, alleen nog een kans in de blessuretijd van de 1e helft voor Go Ahead, maar Tim redt wederom fantastisch, dus blijft het 1-0 tot aan de rust.

  Tien minuten na rust een aanval van Go Ahead Kampen over links: de bal komt in het strafschopgebied waarbij Mo Issaoui de bal onbewust tegen de arm krijgt. Scheidsrechter Weiland geeft hiervoor wel een erg gemakkelijk strafschop voor de thuisploeg en daarvoor krijgt Mo ook nog geel. Kees Tol laat zich deze kans niet ontnemen en schiet de 2-0 binnen. Jeroen de Zwaan past een aantal wissels toe en gaat aanvallender spelen, maar als Dyon Kleppe twintig minuten voor tijd de 3-0 binnenschiet lijkt het over voor De Merino’s. Toch een kwartier voor tijd de 3-1: een voorzet van links wordt door verdediger Nick Hendriks achter zijn eigen doelman gekopt. Zo eindigt deze wedstrijd in een 3-1 overwinning voor de mannen uit Kampen.

  Zaterdag 16 oktober wacht alweer de volgende wedstrijd thuis tegen DZC ’68 uit Doetinchem. DZC ’68 heeft een goede start van de competitie. Ze staan met 9 punten uit 3 wedstrijden bovenaan met Go Ahead Kampen en csv Apeldoorn.
  Aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur. Dus komt allen om onze jongens aan te moedigen!

  Kijk hier voor het fotoverslag