• De Merino's verliest onnodig thuis van Nunspeet

 • De Merino’s heeft afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Nunspeet verloren met 2-1.
  Merino’s kwam tekort en speelde zeer nonchalant in balbezit. Tien minuten voor tijd was er nog niets aan de hand en stonden we met 1-0 voor, maar omdat Merino’s steeds meer naar achter ging spelen werd de druk op het doel van Tim groter wat resulteerde in twee doelpunten van Nunspeet.
  Merino’s was in de 1e helft de betere ploeg en kreeg enkele kansjes op de voorsprong.
  De 1e helft gebeurde er vrij weinig. De enige smet op de wedstrijd was het uitvallen van Viggo Koeleman (warschijnlijk hamstring) aan het einde van de 1e helft. Jeroen bracht een paar nieuwe spelers om druk uit te oefenen. In het begin nog een paar kansjes voor Merino’s. Zo schoot Julian Heijmans net over. Maar dan toch de voorsprong voor Merino’s. Een corner aan de rechterkant. De bal komt in het strafschopgebied en in de scrimmage schiet Jos Henken de 1-0 binnen.
  Nunspeet ging nu volop de aanval spelen met vier spitsen en de druk nam toe. Toch de 1-1, Lars ten Dolle kopt de gelijkmaker binnen. Merino’s probeerde om toch nog minstens 1 punt over te houden aan de wedstrijd, maar 1 minuut voor tijd een overtreding binnen het strafschopgebied. Scheidsrechter Kiremit twijfelt geen moment en kent Nunspeet de strafschop toe. Deze buitenkans laat Marnix Thissingh zich niet ontgaan en schiet de 1-2 binnen. De tijd was te kort om nog wat aan de uitslag te doen en zodoende eindigde deze wedstrijd in een 1-2 verlies. Na afloop ontving \"Man of the Match\" Stephan v. Grootveld bloemen uit handen van onze pupil van de week Luca Holman, zoon van onze assistent trainer.

  Zaterdag 6 november gaan we naar Wierden om daar tegen SVZW te spelen. SVZW verloor afgelopen zaterdag thuis tegen koploper csv Apeldoorn met 4-3, na met 4-1 achter gestaan te hebben.
  SVZW heeft net als De Merino’s vijf punten uit 6 wedstrijden, dus is het voor Merino’s van balang minimaal 1 punt meet te nemen naar Veenendaal. Aanvang van deze wedstrijd is 14:45 uur.

  Kijk hier voor de foto's