• De Merino’s wint eerste wedstrijd na de winterstop van Veensche Boys

 • Merino’s heeft afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd na de winterstop in Nijkerkerveen met 2-1 gewonnen van Veensche Boys door doelpunten van Quincy Arends en Melvin v.d. Haar.
  De eerste helft was Merino’s de betere ploeg maar kreeg Veensche Boys de beste kansen.
  In de eerste minuten had Merino’s geluk dat een overtreding binnen de 16 door scheidsrechter van de Wielen werd bestraft met een vrije trap net buiten het strafschopgebied.
  Ook werden nog twee doelpunten van Veensche Boys afgekeurd wegens buitenspel en wegens duwen. Zo bleef het lang 0-0 tot de 40e minuut. Aanvoerder Nico v.d. Brom stond helemaal vrij en scoorde de 1-0. De vreugde was van korte duur want het was Quincy Arends die net voor rust de 1-1 binnen schoot. Na de thee was het van beide kanten slordig.
  Pepijn v.d. Wissel kwam er voor Julian Heijmans in en dat zorgde al direct voor veel gevaar.
  Het duurde echter tot de 75e minuut: Over rechts werd Pepijn v.d. Wissel aangespeeld passeerde op snelheid zijn tegenstander en gaf een geweldige voorzet af die schitterend door Melvin v.d. Haar werd binnen geschoten, 1-2. Even later werd de wedstrijd bijna beslist, weer een schitterende aanval over rechts Melvin v.d. Haar kwam in scoringspositie maar zag zijn schot net naast het doel gaan. Veensche Boys probeerde het nog wel maar creeerde geen kansen meer. Zo bleef het bij een verdiende 2-1 overwinning voor De Merino’s dat goede zaken doet in de 2e periode.

  Zaterdag 28 januari om 14:30 uur wacht Lunteren dat onverwachts punten thuis tegen Dieren liet liggen. Het werd op Sportpark De Wormshoef 1-1. Merino’s staat in de 2e periode nog maar 1 punt achter Lunteren, dus het is zaterdag van belang dat de drie punten in Veenendaal blijven.

  Klik hier voor alle foto's