• De Merino's wint met grote cijfers van SV Otterlo

 • De Merino’s heeft haar derde overwinning na de winterstop behaald. De ploeg van Ryan Holman liet niets heel van SV Otterlo en won deze wedstrijd met maar liefst 8-1.
  De doelpunten in Otterlo werden gemaakt door Quincy Arends (4), Melvin v.d. Haar (2), Aron de Koning en Vincent v.d. Weerdhof.

  Merino’s startte niet goed en kwam in de 3e minuut door een misverstand in de verdediging op een 1-0 achterstand. Merino’s probeerde het wel in de 1e helft maar kwam er door de stugge verdediging bijna niet doorheen. Maar dan toch in de 29e minuut de verdiende gelijkmaker.
  Melvin v.d. Haar scoorde met een geplaatst schot van net buiten de zestien de 1-1
  Net voor rust nog een schot van Julian Heijmans maar de bal kwam op de paal. Ruststand 1-1.
  In de rust wisselde Ryan Holman Stephan Grootveld voor Joey v.d. Steeg voor meer aanvallende impulsen. In de 54e minuut kwam Merino’s op voorsprong: een goede aanval over rechts en Quincy schiet uit een onmogelijk hoek diagonaal de 2-1 binnen. Twee minuten later een grote kans voor Melvin: hij omspeelde enkele verdedigers maar zijn schot ging net naast. Dan toch 10 minuten later de 3-1 voor Merino’s: Vincent v.d. Weerdhof gaf een geweldige voorzet af en Quincy scoorde zijn tweede van deze middag. Vier minuten later de nekslag voor Otterlo, nu was het Vincent die alleen op de keeper de 1-4 binnen schoot. Otterlo was niet meer bij machte iets terug te doen en het wachten was op nog meer doelpunten. Aron de Koning was ook nog binnen het veld gekomen en hij was het die, met een bekeken schot langs de keeper, de 1-5 binnen schoot.
  Ongeveer een kwartier voor tijd de hattrick van Quincy 1-6. De 1-7 viel zeven minuten voor tijd en wederom was het Quincy die scoorde: een aanval over links en een goede combinatie tussen Aron, Melvin en Quincy en laatstgenoemde scoorde, zijn vierde deze middag.
  Net voor tijd de 1-8 door het tweede doelpunt van Melvin. Tevens de einduitslag. Door dit resultaat staat De Merino’s er zeer goed uit in de 2e periode: 1e plaats met twee punten voorsprong op Woudenberg (dat de 1e periode haalde) en Valleivogels.

  Zaterdag 18 februari is er geen competitie voetbal en speelt De Merino’s een oefenwedstrijd thuis tegen DUNO D., aanvang 12:00 uur. Zaterdag 25 februari is er ook geen competitievoetbal
  De eerstvolgende competitiewedstrijd is de derby uit tegen VRC op zaterdag 4 maart, aanvang 15:00 uur

  Klik hier voor alle foto's