• De Merino's wint met ruime cijfers van ASC Nieuwland

 • Merino’s boekte afgelopen zaterdag de vierde overwinning op rij door ASC Nieuwland met 4-1 te verslaan door doelpunten van Quincy (2), Ariën en Roy. Merino’s speelde vooral in de eerste helft een van de beste helften dit seizoen. Merino’s combineerde heel goed en liet de bal goed gaan.
  Het duurde echter tot de 37e minuut toen de 1-0 viel: Ariën omspeelde over rechts enkele spelers en zijn schot, dat nog iets van richting werd verandert, verdween achter doelman Moghaddasian.
  Vlak voor rust de verdiende 2-0: over rechts zette Julian Heijmans voor, de bal werd doorgekopt door Vincent v.d. Weerdhof en Quincy scoorde met een halve omhaal. Dit was tevens de ruststand.

  In de 2e helft was het overwicht iets minder, dit kwam ook door de vele wissels. Toch viel de 3-0, tevens de mooiste van deze middag. Een fraaie combinatie over rechts over enkele spelers, de bal kwam bij Roy Terschegget, die de bal beheerst binnen schoot. ASC Nieuwland scoorde, tegen de verhouding in, toch de 3-1: Twaalf minuten voor tijd in foutje in de achterhoede en een speler van Nieuwland schoot de bal langs Koen Hagelstein. Het werd toch nog even spannend en het was Koen die een fantastische redding verrichtte toen een speler van Nieuwland alleen op hem af kwam.
  Verder liet Merino’s het niet komen en het was Quincy die zijn tweede van de middag op fraaie wijze de 4-1 maakte. Quincy werd op rechts aangespeeld en met een fantastisch schot vanaf rechts buiten de zestien, met buitenkant voet, de bal onhoudbaar achter de doelman schoot.
  Toen na precies 90 minuten de goed leidende scheidsrechter Willems voor het einde floot had Merino’s weer drie belangrijke punten binnen voor de 2e periode.
  In deze periode staat Merino’s nog steeds op de eerste plaats met twee punten voorsprong en een doelsaldo van +18 op directe concurrent Lunteren met een doelsaldo van +10. Met nog twee wedstrijden te gaan in deze periode, 4 maart VRC om 15:00 uur uit en 11 maart Valleivogels om 14:30 uur thuis, komt de periodetitel steeds dichterbij.

  Zaterdag 18 februari en 25 februari is er voor Merino’s geen competitievoetbal.
  Zaterdag 18 februari spelen ze thuis een oefenwedstrijd tegen 1e klasser DUNO D. uit Doorwerth, aanvang 12:00 uur

  Klik hier voor alle foto's