• De Merino's wint ook van Lunteren

 • De Merino’s heeft zaterdag drie belangrijke punten behaald voor de tweede periode door Lunteren met 2-1 te verslaan. De doelpunten werden gescoord door Melvin v.d. Haar en Joey v.d. Steeg in de laatste 20 minuten.
  Tijdens de 1e helft was het wachten op een doelpunt van De Merino’s. Zo kreeg Melvin v.d. Haar een goede kans op 1-0: na een goede aanval ging hij alleen op de keeper af, maar helaas werd de bal door de keeper gered. Ook een kopbal van Niek v. Mourik ging net over. Lunteren bleek een taaie ploeg. Zo bleef het tot aan de rust 0-0.
  De wedstrijd werd wat grimmiger en scheidsrechter Westland had dan ook zijn handen vol.
  Hij vergat echter Ivar Boekholt rood te geven na een zeer forse duw die hij Wilco den Hartog gaf.
  Beide spelers kregen geel.
  Twintig minuten na rust de onverdiende voorsprong voor Lunteren. Lunteren brak uit en scoorde de 0-1. Echter een paar minuten later was daar al de gelijkmaker: Arien Bakkenes schoot op de binnenkant van de paal en de terug ketsende bal werd door Melvin v.d. Haar binnen geschoten 1-1.
  Vier minuten voor tijd de verdiende voorsprong : De bal kwam in het strafschopgebied bij Wilco den Hartog die hem voor het binnen schieten had, maar raakte de bal niet goed en deze kwam licht tegen de arm van hem aan, de scheidsrechter zag hier geen hands in en liet doorspelen en het was Joey v.d. Steeg die in de rebound de 2-1 binnen schoot, tevens de eindstand. Een verdiende overwinning en door dit resultaat staat Merino’s in de 2e periode op de 1e plaats.

  Zaterdag 4 februari wacht de uitwedstrijd tegen SV Otterlo, die momenteel laatste staat.
  De eerste wedstrijd in Veenendaal eindigde toen in een 3-1 overwinning voor Otterlo.

  Klik hier voor alle foto's