• Dream team

 • Informatie

  Al sinds jaar en dag kent De Merino’s het Dream team.
  Een groep van overwegend “ouderen” leden die in het verleden al dan niet in competitieverband hebben gevoetbald. Zij vinden voetbal nog steeds zo leuk dat zij ook zelf  actief op het veld willen blijven door regelmatig tegen een bal aan te trappen.

  Ook komen zij graag op een zaterdagmiddag naar de club om een wedstrijd te kijken onder het genot van een hapje en drankje om vooral ook nog de verbinding met elkaar en de club te houden.

  Wekelijks (dinsdag 20:00 - 21:30) wordt er gezamenlijk getraind met een serieuze warming up en een intensief partijspel, met minimaal fysiek contact. Daarnaast is het inmiddels traditie geworden dat er jaarlijks een keer samen wordt ontbeten met een aansluitende training en dat er een uitje wordt georganiseerd.

  Met deze alternatieve voetbal gerelateerde activiteiten speelt, De Merino’s in op de behoefte van haar leden en zorgt de vereniging voor de verbinding van een grote groep leden die naar hun behoeften en mogelijkheden het leuk vinden bij de voetbalsport betrokken te blijven.

  Wil je meer informatie? Mail dan naar: secretaris@demerinos.nl