• Evert van der Heijden overleden

 • Met groot verdriet delen wij het overlijden van Evert van der Heijden, een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging. Evert is op 24 februari 2023 op 72 jarige leeftijd overleden.

  Evert was al sinds 1977 lid van onze verenging. In deze 45 jaar was Evert een verdienstelijke voetballer die meerdere jaren ons eerste elftal heeft versterkt. Daarnaast was Evert gedurende vele jaren een zeer actief lid van onze vereniging en hij heeft vele functies uitgevoerd. Zo zullen velen Evert herinneren als wedstrijdsecretaris, secretaris, fotograaf, maar ook als de man van de live verslagen op twitter en de activiteiten wat meer op de achtergrond.

  We zullen Evert herinneren als een gewaardeerd lid van onze vereniging, een echte Merino’s man, maar bovenal als een vriendelijke, genereuze en liefdevolle persoon. Evert gaf veel om de mensen om hem heen, hij was altijd bereid om anderen te helpen. Zijn warme persoonlijkheid en onuitputtelijke inzet laten een blijvende indruk achter. We zullen zijn aanwezigheid enorm missen.

  Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd. Wij bieden hen onze oprechte medeleven en steun aan.

  Op vrijdag 3 maart is er de gelegenheid om te condoleren van 19.00 tot 19.45 uur in het Monuta Uitvaartcentrum, Maanderweg 19 te Ede. 

  Rust zacht, Evert.