• Gezocht: assistent scheidsrechter (m/v) voor A-selectie

  • Vroeger noemden ze het grensrechter, tegenwoordig spreken we van een assistent scheidsrechter. Nou, zo'n iemand zoeken we per direct voor ons eerste elftal, een prachtige groep met gemotiveerde spelers die zo hoog mogelijk willen eindigen in de 2de klasse.

    We zoeken een grensrechter die ons 1ste elftal op zaterdagen, bij zowel de uit- als thuiswedstrijden, wil bijstaan. Af en toe spelen we ook doordeweeks in de avonduren een wedstrijd.

    Als grensrechter heb je een bepalende rol in het spel, er wordt van je verwacht dat je de scheidrechter assisteert tijdens de wedstrijd. De grensrechter heeft daarnaast ook de belangrijke taak om met de scheidsrechter mee te kijken, een goede samenwerking is hierom van belang. Als grensrechter van ons eerste elftal ontvang je ook een vergoeding. Vind je het leuk om bij het 1ste elftal de scheidrechter te assisteren en vind je het leuk om opgenomen te worden in onze technische staf en selectie?

    Neem dan contact op met Jeffrey Hommes van de technische commissie. Zijn telefoonnummer is 06-53281618 of schrijf een mail aan secretaris@demerinos.nl