• Grote Clubactie: wie helpt ons?

 • Ieder jaar weer krijgen wij de gelegenheid om voor onze jeugd een mooi bedrag op te halen via de “Grote Clubactie”.

  Het verkopen van de loten ging altijd van deur naar deur maar mede door de coronacrisis zijn de verkoopmogelijkheden toegenomen en is het nog eenvoudiger een mooi bedrag binnen te halen voor onze verening.
  Voor deze actie zijn wij op zoek naar enthousiaste (groot)ouders en/of leden die willen helpen met het uitrollen en coördineren van dit mooie initiatief.

  Wat vragen wij van je?
  Niet zo heel veel. De actie begint in het vroege najaar met reclame maken en vervolgens de (jeugd)leden motiveren om loten te gaan verkopen. Voor de leden die graag een boekje met loten hebben deze aan hen overhandigen.
  Motivatieacties bedenken en reclame maken bij onze sponsoren, begunstigers en senioren leden voor het kopen van loten en/of een superlot.
  Regelmatig een berichtje laten posten op de soical media om mensen te activeren loten te kopen.

  Hoeveel tijd ben je hieraan kwijt?
  In een tijdsbestek van ongeveer 4 maanden zo’n 15uur totaal. Juist omdat dit een klein afgerond project is is het goed te overzien.

  Met wie doe je dit?
  De eerste periode, om ervaring op te doen met de huidige coördinator. Daarna kan je eventueel zelf deze rol op je nemen. Mooi zou het zijn als dit project door minimaal 2 mensen extra wordt opgepakt.

  Wie meldt zich aan?

  Voor meer informatie mail naar webmaster@demerinos.nl of bel 06-53 47 04 02