• Update vrijdag 27 maart van de KNVB:

  “Op basis van de besluiten van het kabinet van 31 maart zullen we direct daarna maximale duidelijkheid geven over het vervolg van de competities. Met de belangenorganisaties in het amateurvoetbal houden we hierover contact en afstemming”. 
  Lees hier het hele artikel.

   

  Update dinsdag 24 maart van de KNVB:

  Het voetbal, zowel betaald voetbal als amateurvoetbal, steunt uiteraard de vanuit de overheid aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen. 

  Er heerste gisteren echter nog wel veel onduidelijkheid omtrent nieuwe maatregelen in verhouding tot sport. En hoewel sport in deze zware tijden slechts bijzaak is, willen wij wel eerst duidelijkheid hebben. Het ministerie van VWS bevestigt dat het advies van het RIVM met betrekking tot sportverenigingen ongewijzigd is gebleven, en dus loopt tot en met 6 april, en niet tot 1 juni zoals overal in eerste instantie te lezen was. Lees hier het artikel.

  Update vrijdag 20 maart van de KNVB:

  Allereerst hoop ik dat het goed gaat met jullie familie, vrienden, partners, kinderen en met jullie zelf. Uiteindelijk is gezondheid het belangrijkste dat nu telt. Er lijkt niets te veel gezegd als we constateren dat we – met elkaar – in een situatie zitten die zijn weerga niet kent. Het zijn bijzondere, ingrijpende en verwarrende tijden. Het coronavirus heeft het dagelijkse leven in zijn greep en ook de voetbalwereld ontkomt niet aan de gevolgen van het overheidsbesluit om alle activiteiten t/m 6 april stil te leggen. De KNVB staat achter dit besluit en begrijpt tegelijkertijd dat dit grote impact heeft op amateurverenigingen. Weet dat de KNVB met man en macht voor de vereniging klaarstaat om daar waar nodig ondersteuning en hulp te bieden. Lees hier verder.

  Update:
  Zondag 15 maart 

  SPORTPARK TOT 6 APRIL GESLOTEN
  Het kabinet heeft nieuwe vergaande maatregelen aangekondigd om de uitbraak van het corona virus in te dammen.

  • Scholen, horeca en sportclubs gaan dicht tot en met 6 april
  • Ook worden de maatregelen die al waren genomen verlengd tot deze datum
  •  Sportservice Veenendaal volgt de aanwijzingen van het RIVM en houdt alle ontwikkelingen goed in de gaten
  • Het bestuur en de directie van Sportservice Veenendaal hebben op basis van recente ontwikkelingen besloten om zwembad De Vallei,  de sportvelden, sporthallen en gymzalen tot en met 6 april te sluiten.
   Dit is in lijn met het advies van Vereniging Sport en Gemeente (VSG) en sportkoepel NOC*NSF om sportfaciliteiten te sluiten.

  Vanaf nu zal ons sportpark inclusief de kantine om bovengenoemde redenen tot 6 april gesloten zijn.

  Voetballen op het sportpark is nu op dit moment verboden en in strijd met de regels van de overheid

  Het bestuur

   

  Update:
  Vrijdag 13 maart

  De KNVB heeft tot 1 april alle wedstrijden, ook in het amateurvoetbal, afgelast.

  Wat doen we met de trainingen? Ook hier geeft de KNVB het advies om die niet door te laten gaan.
  Vrijdag 13 maart komt het bestuur met meer mededelingen bijvoorbeeld of en wanneer er weer getraind kan worden.

  De kantine is zaterdag vanaf 14:00 open. Ben je verkouden of heb je verhoging? Blijf dan lekker thuis zodat je een ander niet aansteekt.

  Wees verstandig en neem de juiste beslissing.


  https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland

   

  UPDATE:
  Vrijdag 13 maart 2020

  Beste leden, donateurs, ouders, verzorgers,

  Nu het Corona virus steeds dichterbij komt heeft ook De Merino's voorzorgsmaatregelen genomen. We doen dit ter bescherming van onze leden en hun families. 

  Het RIVM monitort de verspreiding van het virus en geeft aan welke maatregelen (moeten) worden genomen. Vanuit de KNVB richtlijnen volgen wij deze maatregelen op. 

  Als bestuur hebben wij besloten om de dwingende adviezen van het RIVM, KNVB, Gemeente Veenendaal en sportservice Veenendaal te volgen.

  Dit betekent dat in navolging van de afgelaste wedstrijden ook alle trainingen voor de komende weken komen te vervallen! Tot nader bericht zijn dus alle sportactiviteiten bij De Merino’s tot en met 31 maart gecanceld.

  Op zaterdagmiddag is de kantine wel geopend vanaf 14:00 uur tot max. 18:00 uur. (Max 80 personen)
  Dit wel met de opmerking:
  Ben je verkouden of heb je een verhoging?
  Blijf dan a.u.b. thuis en zorg dat je zo min mogelijk contact met andere hebt.
  Neem daarbij je eigen verantwoordelijkheid in het belang van de gemeenschap!

  Zodra er veranderingen plaats vinden vanuit het RIVM zullen wij dit als bestuur weer communiceren via onze website, Facebook en mail.

  Vertrouwend op jullie begrip en medewerking.

  Namens het bestuur.

  Met vriendelijke groet,
  Chris van den Dikkenberg
  Voorzitter