• Het bestuur van v.v. De Merino’s heeft kennisgenomen van het droevige bericht van het overlijden op 29 december 2020 van haar oud-bestuurslid Cees Scholts. 

  Cees Scholts is meerdere jaren verbonden geweest aan het bestuur van v.v. De Merino’s in de functie van kantinebeheerder. Cees was tevens een van de drijvende krachten binnen de groep vrijwilligers die jarenlang in de keuken en bar werkten en op elke maandagavond de kantine schoonmaakte. Voor zijn jarenlange trouwe inzet als vrijwilliger voor onze vereniging is Cees destijds dan ook tot lid van verdienste van voetbalvereniging De Merino’s benoemd

  Cees heeft na zijn actieve voetbalperiode vele jaren als grensrechter bij het 1e elftal gefungeerd en was op donderdagavond actief bij het “dreamteam” maar om gezondheidsredenen moest hij hier helaas mee stoppen.

  Cees is 77 jaar oud geworden. Onze gedachten en gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn vrouw Marja, kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden

  Er is gelegenheid tot condoleren op maandag 4 januari van 19:00 -20:00 uur in ’t Trefpunt, Dennenlaan 15 te Veenendaal. Door de huidige maatregelen zal de rouwdienst en begrafenis in besloten kring plaatsvinden.

  Bestuur v.v. De Merino’s

  Kijk hier voor de rouwkaart