• In Memoriam: Een Eerbiedige Herinnering aan Baptist Meerssman

  • Met diepe droefheid herdenken we het verlies van een icoon in onze voetbalvereniging, Baptist Meerssman, die op 82-jarige leeftijd is overleden.

    Als voormalig voorzitter heeft Baptist Meerssman een onuitwisbare stempel gedrukt op de geschiedenis van onze vereniging. Zo verrichte Baptist in 1974 samen met de voormalige burgemeester P. Bode de openingsverhandelingen van het gemoderniseerde accommodatie van de vereniging op het voormalige sportpark “de Pekken”. Later was Baptist Meerssman een onschatbare kracht in de bouwcommissie van onze vereniging, wat leidde tot het kunnen betrekken van onze huidig sportpark en verenigingsgebouw op sportpark “De Groene Velden”.

    Naast zijn rol als voorzitter, was Baptist Meerssman jarenlang betrokken als leider van onze elftallen en beleefde hij veel plezier in het organiseren van activiteiten naast het voetballen in de functie van penningmeester van de Ontspanningscommissie.

    Zijn vriendelijkheid, wijsheid en warmte zullen gemist worden door iedereen die het voorrecht had om hem te kennen. Rust in vrede, Baptist Meerssman.

    Rouwkaart