• Mini's

 • Sponsor(en)

  Naam Sponsoring
  Davelaar Sport Veenendaal kleding
  PMDO Vastgoed Onderhoud heeft kliko’s beschikbaar gesteld voor het opbergen van alle trainingsballen bij de jeugd
  Installatiebedrijf HJB Veenendaal & Introbouw & Morgana & PMDO & De Wildernis tassen voor alle jeugdteams
 • Staf

  Functie Naam
  Trainer/Coach Ryan Holman
  Trainer/Coach Astrid van de Poel
 • Informatie

  Bij De Merino’s vinden wij het belangrijk dat elk kind van iedere leeftijd bij de club kan spelen. Dus geldt dit ook voor de allerjongste.

  De mini’s trainen alleen op woensdagmiddag en met diverse teams uit de regio vormen wij inmiddels een super leuke mini-competitie.
  Deze wedstrijden vinden plaats op zaterdagochtend en elke keer is een andere vereniging aan de beurt om het te organiseren. Seizoen 2018 - 2019 is er bij De Merino’s een eind toernooi geweest. Dit was mede door ondersteuning van stagiaires en vrijwilligers een groot succes.

  Trainen
  De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag van 16.30u tot 17.30u op het hoofdveld. In een eigen groepje krijgen de spelertjes de vele facetten van het voetbal aangeleerd. Hierbij kunt u denken aan dribbelen/drijven, passen, schieten, etc. Waarbij vooral pleizer met elkaar voorop staat.

  Ouders
  Het positief aanmoedigen mag natuurlijk altijd. Van ouders vragen we om mee te werken bij het opzetten van de veldjes en het opruimen ervan. Het is de bedoeling dat de kinderen zich een kwartier van tevoren verzamelen in de kleedkamers.

  Na afloop van de wedstrijdjes
  Het schudden van de hand van de tegenstander is een ritueel. Dat geldt zowel voor de leiders als voor de spelertjes. Meestal worden er strafschoppen genomen. Iedereen komt aan de beurt. De afstand tot het doeltje is ongeveer 7 meter.

 • Thuiswedstrijden

  Datum Tijd Competitie
  schema volgt zo spoedig mogelijk