• Update 23 september: Jouw inzet is goud waard!

 • Update 23 september:  na bijna 1 week zijn er al 441 loten en 1 superlot verkocht. Dit is aan gewone loten 42% van onze doelstelling! Super, dank jullie wel en nog even doorgaan zodat jouw team de felbegeerde titel in de wacht sleept! Bovenaan staat op dit moment de JO13-1.

  Vanaf zaterdag 18 september start ‘De Grote Clubactie’. DE actie waar niet alleen de club maar ook jij beter van kunt worden. Ook dit jaar zijn er weer hele mooie prijzen te verdienen met je lotnummer.

  Hoe was het ook alweer?
  Voor elk verkocht lot van € 3,00 vloeit er rechtstreeks € 2,40 naar onze clubkas.

  Wat is het doel voor 2021?
  Dit jaar sparen we voor het opknappen van de kleedkamers. Deze zijn na jaren weer eens aan onderhoud toe en wie wil er nu niet in een frisse kleedkamer douchen en omkleden.

  Wat is nieuw?
  Een onderlinge verkoop competitie binnen de vereniging.

  Wat kan je winnen?
  De 5 beste verkopende leden ontvangen een cadeau.
  Het best verkopende team, waarvan alle teamleden loten hebben verkocht, krijgt een verzorgde bbq of gourmet avond. Dus zorg ervoor dat je al je teamleden enthousiast maakt om loten te gaan verkopen.

  Wat kan je als verkoper t/m 13 jaar nog meer winnen?
  De Grote Clubactie organiseert een landelijke verkoopwedstrijd waarbij de beste lotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. De beste lotenverkoper wint een Nintendo Switch.

  Hoe kan je meedoen?
  Ieder lid krijgt een persoonlijke QR code. Met deze code kan je aan familie, vrienden, collega’s loten verkopen.
  Ook doen wij mee aan een pilot om loten te verkopen via een QR-verkoopkaart. Met deze kaart kan je bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd van De Merino’s 1 langs de lijn heel eenvoudig (persoonlijke) loten verkopen. We hebben 5 van deze verkoopkaarten ter beschikking voor leden die dit leuk vinden.

  Nieuw: het volgen van jouw verkopen
  Via je persoonlijke pagina krijg je toegang tot jouw persoonlijke QR code die je kan delen op bijvoorbeeld whatsapp of FaceBook. Je kan je alles volgen zoals het aantal loten en op welke plek je binnen je team of de vereniging staat. En als iemand een lot van jou koopt krijg je een bericht hiervan. Hoe leuk is dit wel niet?

  Houd je email op 18 september goed in de gaten voor je QR-code en eventuele verdere instructies.

  Zaterdag 18 september van 09:30 tot 12:00 is er bij het wedstrijdsecretariaat iemand aanwezig om eventueel extra uitleg te geven.
  Voor meer informatie of het aanvragen van de verkoopkaart mail naar: acties@demerinos.nl

  NB: Alle teamgegevens zijn handmatig ingevoerd, het kan zijn dat jij per ongeluk aan het verkeerde team bent gekoppeld, geef dit dan door via onderstaand emailadres.

  Heel veel verkoopplezier!

  #groteclubactie #vvdemerinos #jouwinzetisgoudwaard

 • Wil je als team, sponsor of bedrijf (super) loten kopen? Scan dan deze QR code en zoek op De Merino's