• Op 1 juli 2024 bestaat voetbalvereniging de Merino's 75 jaar.  Deze bijzondere gebeurtenis laten we niet ongemerkt voorbijgaan.  Zo wordt er een boek geschreven over de afgelopen 75 jaar, komt er een speciale huis-aan-huis krant en staat het hele jaar vol met evenementen, met name in de feestmaand juni. We nodigen je van harte uit om dit met de club te vieren.

  Geschiedenis van de club
  Voetbalvereniging De Merino’s werd als bedrijfsvereniging opgericht op 1 juli 1949 door de Koninklijke Scheepjeswolfabriek DS van Schuppen. De vereniging dankt haar naam aan een product van de voormalige fabriek, namelijk een speciaal soort wol van het zogenaamde Merino schaap.

  De club startte destijds met drie seniorenelftallen en 1 speelveld aan de Wageningselaan in Veenendaal. Inmiddels is Voetbalvereniging De Merino's uitgegroeid tot een gezellige vereniging, met een groot aantal jeugd- en seniorenleden. Naast regulier voetbal wordt er voetbal op maat, walking football en frame-voetbal aangeboden op de club. 

  Jubileum 
  Om samen met iedereen te vieren dat de club 75 jaar bestaat, word er in de maand juni een groot aantal activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Aanmelden voor een aantal van deze activiteiten kan ook als je niet lid bent van de Merinos. Vrienden, vriendinnen en familieleden zijn dus ook van harte welkom. 

  Als klap op de vuurpijl komt FC de Rebellen op 22 juni langs om tegen de toppers van de Merino’s te voetballen. Tijdens deze wedstrijd zullen er een aantal bekende prof-voetballers op het veld te bewonderen zijn. Het kan dus maar zo dat Wesley Sneijder en Andy van de Meijden bij ons langskomen. De selectie houden we nog even geheim. 

  Na de wedstrijd is er groot feest, waar iedereen welkom is!

  Wil je niets missen van alle activiteiten of je graag aanmelden? Hou dan onze socials goed in de gaten! Volg ons snel en kijk mee!