• Jubileum loterij!

 • Onze mooie vereniging bestaat in 2024 75 jaar. Een jubileum dat we willen vieren met al onze leden, sponsoren, vrijwilligers en begunstigers. Om dat te kunnen doen gaan we het komende jaar diverse activiteiten organiseren om de feestelijkheden te kunnen financieren. Een belangrijke activiteit is de organisatie van de jubileumloterij.

  In totaal hebben we 2000 loten die 20 euro per stuk kosten. Met een lot maak je kans op 1 van de ruim 75 prijzen die we samen met vele sponsoren kunnen aanbieden. Wellicht zit je dan binnenkort in Camp Nou, beleef je topvoetbal in Londen kijk je naar Max Verstappen of zing je mee met je favoriete artiest.

  De prijzen zijn onder andere twee complete voetbalreizen voor meerdere personen, een vakantie, kaarten voor de Formule 1, concertkaarten, een laptop, televisie, headset, airfryer, espressomachine, airconditioner, barbecuepakketten, whiskeyproeverij, avondje bowlen, chocoladeworkshop en diverse mooie andere prijzen.

  De loten worden verkocht in de kantine en via ons speciale verkoopteam die je op de club zult tegenkomen. Maar je kunt ze ook bestellen door een mail te sturen met je gegevens:
  Naam, mobiel telefoonnummer, aantal loten naar jubileum@demerinos.nl

  Of door het formulier in te vullen op demerinos.nl/jubileum

  We hopen dat jullie zo veel mogelijk loten afnemen, zodat we een spectaculair jubileum kunnen gaan vieren met z’n allen.

  Met hartelijke en sportieve groet,

  De jubileumcommissie
  (Stefan Immers, Kim Wallet, Yvo Meerssman, Thea Wallet, Bas Mumsen, Julian van Dam, Jasper van de Haar, Fred de Jong en Jan Achterberg)