• Lidmaatschap & Contributie

  De Merino’s is een voetbalvereniging die sportiviteit en saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan. Buiten dat je spelend lid van onze vereniging kan worden is het ook mogelijk om alleen te trainen of ons op een financiële wijze te steunen.

  Contributie wordt per automatische incasso geïnd. Het rekeningnummer dat je vermeldt op het formulier is nodig voor de inning van de contributie. Je geeft met dit formulier een machtiging aan de Merino's om contributie (of KNVB-boetes voor bijvoorbeeld gele of rode kaarten) via incasso te innen.
  Bij niet tijdig betalen van de contributie zal het incasso bureau de incassering voor ons gaan uitvoeren. Bij achterwege blijven van betaling zal je niet langer speelgerechtigd zijn.
  Voor (ouders van) leden met een laag inkomen bestaat de mogelijkheid om de contributie via de Veenendaalpas of het Jeugdfonds Sport te betalen. Hieronder vind je de verwijzing naar deze mogelijkheden.

  Hoe zit dat met de kleding en tassen van de Merino's?
  Ieder lid krijgt van de vereniging kleding en in sommige gevallen trainingspakken en/of tassen in bruikleen. Je bent zuinig op deze spullen en levert die aan het eind van het seizoen weer in. Hiervoor is een bruikleenovereenkomst opgesteld die je moet ondertekenen bij de uitgifte van de spullen.

  Bij De Merino’s willen we graag iedereen enthousiasmeren om vrijwilligerswerk te doen. Dit geeft leden en/of ouders van jeugdleden een grotere betrokkenheid en binding met de club. Door samen allerlei klussen op te pakken hoeft iedereen maar een klein stukje van het vrijwilligerswerk op zich te nemen om de club draaiende te houden.

  Wat zoeken we regelmatig?
  - Scheidsrechters
  - Trainers & Leiders
  - Klusjesmannen/vrouwen
  - Schoonmakers
  - Diverse Commissieleden
  - Materiaalman/vrouw
  - Sponsorcommissie
  Wil jij wel iets gaan doen voor onze mooie club, of hier meer informatie over? Loop dan even in de bestuurskamer langs of mail secretaris@demerinos.nl

  Aanmelden kan alleen via het digitale aanmeldformulier verder op de pagina.

 • Spelen in een competitie
  Soort Contributie
  Mini’s € 13.00 per maand
  Pupillen € 13.00 per maand
  Junioren € 16.00 per maand
  Senioren € 21.50 per maand
  Senioren 35+ € 13.00 per maand
 • Trainen, niet spelen in KNVB competitie
  Soort Contributie
  Trainingslid (niet spelend) € 13.00 per maand
  Walking Football € 13.00 per maand
  Dream team € 13.00 per maand
  Voetbal op maat € 46.00 per jaar
 • Ondersteunend verenigingslid
  Soort Contributie
  Donateur € 50.00 per seizoen
  Lid van de “Club van 100” € 50.00 per jaar
  Informatie bij Aart Pater of Jan Methorst
 • Super dat je lid wilt worden van De Merino's!

 • Hoe kan je alles volgens wat er met jouw team of in de vereniging gebeurd?

  De KNVB heeft 2 apps waarmee je eenvoudig alles kan volgen wat er allemaal op en rond de vereniging en jouw team gebeurd. In de app worden wedstrijdwijzigingen, belangrijk nieuws van de vereniging en verder natuurlijk ook alle uitslagen en standen doorgegeven. 

  Heb jij de app(s) nog niet voor jezelf of kind? Download ze dan hier.
  De KNVB wedstrijdzaken en Voetbal.nl app.

  Voor spelers onder de 16 jaar is een speciale werkwijze: Persoonlijke instellingen voor kinderen onder de 16jaar

 • Davelaar Sport in Veenendaal verkoopt de clublijn van de Merino's. De kleding is te bestellen via internet en wordt gratis voorzien van het Merino's logo. Bedrukking van naam of nummer is natuurlijk ook mogelijk.

   

  kijk hier voor onze clublijn