• Merino’s behaalt eerste overwinning

 • Merino’s heeft zaterdag 12 november haar eerste overwinning behaald. Jonathan kreeg een pak slaag en werd met 6-1 verslagen door doelpunten van Aron de Koning, Joey v.d. Steeg en een hattrick van Quincy Arends. Een sterk spelend Merino’s liet Jonathan alle hoeken van het veld zien en de uitslag had nog veel hoger kunnen uitvallen gezien de aantal kansen die het kreeg. Zo was Aron de Koning in het begin al dicht bij de 1-0 maar zijn schot werd te zacht ingeschoten. Dan na 22 minuten de verdiende 1-0 voorsprong: na een goede aanval over rechte gaf Jamal Bendadi de bal voor en Quicy Arends scoorde de 1-0.
  Tien minuten later de 2-0: Wederom was het Jamal Bendadi die de voorzet gaf en weer was Quincy Arends trefzeker en scoorde zijn tweede.
  Een minuut later de 3-0: Een geweldige lob over de keeper van Aron de Koning.
  Jonathan deed net voor rust nog iets terug en scoorde de 3-1. Maar in de blessuretijd van de 1e helft werd het verschil weer drie doelpunten, 4-1. Dit was wel de mooiste goal van vanmiddag en Quincy scoorde zijn derde dus een zuivere hattrick: Quincy werd aangespeeld net buiten de zestien, dolde een paar tegenstanders en uit de draai scoorde hij met links in de rechterbovenhoek buiten bereik van de keeper.

  Na de pauze drong Merino’s nog verder aan en de score had al veel hoger moeten zijn gezien het aantal kansen. Het duurde tot de 70e minuut voordat de 5-1 viel: Pepijn v.d. Wissel schoot op goal, de keeper redde maar in de rebound kopte Joey v.d. Steeg de bal binnen. Twee minuten later zelfs de 6-1 door Pepijn v.d. Wissel. Dit was tevens de eindstand en voor onze jongens een goede opsteker voor de volgende wedstrijd.
  Het publiek kon tevreden zijn met het vertoonde spel van De Merino’s.

  Zaterdag 19 november spelen wij een uitwedstrijd in Oosterbeek tegen OVC ‘85, aanvang 15:00 uur.

  Klik hier voor alle foto's