• Merino's verliest onverdiend van koploper Woudenberg

 • De Merino’s is er niet in geslaagd om thuis te winnen van Woudenberg. Het werd een nipte nederlaag 0-1.Merino’s was bijna de gehele wedstrijd de betere ploeg. Er werd met veel strijd en inzet gestreden, maar het ontbrak aan daadkrachtigheid. Het creëerde wel de kansen, maar helaas werden deze niet in doelpunten omgezet. Het was Woudenberg dat, tegen de verhouding in, de beslissende 0-1 scoorde een kwartier voor tijd.

  Merino’s begon sterk aan de wedstrijd en Woudenberg werd teruggedrongen op eigen helft.
  Zo was Pepijn v.d. Wissel dichtbij de 1-0, maar zijn schot belandde op de lat.
  In de 20e minuut geluk voor De Merino’s. Een vrije trap net buiten de zestien werd door een speler van Woudenberg op de onderkant van de lat geschoten. Dit was eigenlijk het enige wapenfeit van Woudenberg. Het was Merino’s dat zich met goed en verzorgd spel meerdere malen voor het doel van Woudenberg bevond. Net voor rust een goede aanval over verschillende schijven en Julian Heijmans ziet zijn schot op de paal belanden.
  Zo bleef de brilstand tot aan de rust.

  Na de pauze een nog veel meer aanvallende Merino’s en Woudenberg kon alleen nog maar verdedigen. En dan toch de onverdiende 0-1 uit een counter. In de 72e minuut komt Sander v. Keuken allen voor Guido Prins en laat deze kansloos.
  Merino’s probeerde nu het laatste kwartier alles, zelfs ging keeper Guido Prins mee naar voren, maar het mocht niet baten. Na 96 minuten floot scheidsrechter Stuurman af en zo was het al de vierde nederlaag voor de Blauwen.
  Zaterdag 5 november spelen wij een uitwedstrijd in Wijk bij Duurstede tegen CDW, aanvang 14:30 uur. Komt allen onze jongens aanmoedigen naar de eerste overwinning.

  Klik hier voor alle foto's