• Merino's verliest wederom

 • Het wil maar niet lukken voor De Merino's. Het verloor in Wijk Bij Duurstede van CDW met 2-0. Hiermee heeft de ploeg maar 1 punt uit 6 wedstrijden. Merino's begon wel goed aan de wedstrijd. In de eerste tien minuten liet het goed spel zien, maar daarna werd het slordig en kwamen de passes niet meer aan en creĆ«erden ze geen enkele kans meer. CDW was gewoon feller en kwam dan ook in de 32e minuut op een 1-0 voorsprong. Een vrije trap op zo'n 25 meter werd schitterend in de rechterbovenhoek achter Guido Prins binnen geschoten.
  Na de pauze een beter spelend Merino's en vijf minuten na rust was het Julian Heijmans die bijna de gelijkmaker scoorde. Pepijn v.d. Wissel soleerde op links langs een paar verdedigers gaf een geweldige voorzet naar de geheel vrijstaande Julian Heijmans kopte de bal recht in de handen van de keeper van CDW. Het zit dan ook niet echt mee. Toch komt CDW onverwachts 7 minuten voor tijd op een riante 2-0 voorsprong.
  Twee minuten later de aansluitingstreffer, maar scheidsrechter Wateler ziet niet dat de bal zeker 50 cm achter de doellijn het veld weer wordt ingeschoten en laat gewoon doorspelen. Jammer want dan had er toch misschien nog meer ingezeten.
  Na 6 minuten blessuretijd floot de scheidsrechter af en had Merino's dit seizoen nog steeds geen overwinning behaald.

  Zaterdag 12 november een thuiswedstrijd tegen Jonathan uit Zeist, aanvang 14:30 uur.

  Klik hier voor alle foto's