• Merino's wint in Vriezenveen tegen DOS '37

 • Merino's heeft afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning behaald (2-1) op DOS '37. Door dit resultaat is Merino's opgeklommen naar de 11e plaats en kan nacompetitie nog ontlopen. Beide teams speelden een matige wedstrijd op het hobbelige natuurgrasveld. Toch was het Merino's dat in het begin de beste kansen kreeg: Een kopbal van Viggo Koeleman werd ternauwernood door de keeper tot corner verwerkt.
  In de 38e minuut een wissel: Stephan v. Grootveld die al niet fit aan de wedstrijd begon werd vervangen door Mo Issaoui.
  Een minuut later de voorsprong voor De Merino's: een voorzet over de grond bereikt Melvin v.d. Haar die de bal langs de doelman
  schiet (0-1). Dit was tevens de ruststand.

  Henne Oostermeijer haalt in de rust Viggo eruit en voor hem komt Jamal Bendadi er in. Na rust een feller DOS '37 en in de eerste 20 minuten komt Merino's er niet veel meer aan te pas en als zes minuten na rust DOS '37 op gelijke hoogte komt door Glenn Jansen wordt het toch nog een spannende wedstrijd. De Vriezeveners verzuimden echter de voorsprong te nemen. Toen Aron de Koning een kwartier voor tijd de 1-2 binnen kopt was het uit voor DOS '37. Een aanval over rechts komt bij Melvin v.d. Haar die een prima voorzet afgeeft en Aron kopt de bal tegendraads in.
  DOS '37 was het restant van de wedstrijd niet meer bij machte om het tij te keren en zo gaat Merino's na 93 minuten met een 2-1 overwinning van het veld.

  Dinsdag 10 mei wacht een moeilijke thuiswedstrijd tegen SDV Barneveld, aanvang 20:00 uur. SDV Barneveld won zaterdag van DZC '68 (1-0) en staat door dit resultaat op een 4e plaats met slechts 3 punten achterstand op koploper Nunspeet.
  Zaterdag 14 mei wederom een thuiswedstrijd en wel tegen het Zwolse SVI, aanvang 14:30 uur