• Merino’s wint voor derde keer met ruime cijfers

• Merino’s heeft afgelopen zaterdag met ruime cijfers (5-0) van CJVV gewonnen met doelpunten van Joop de Bruin (2), Roy Terschegget, Julian Heijmans en Niek v. Mourik.
    De eerste gevaarlijke aanval kwam van CJVV maar deze dot van een kans werd niet benut.
    Toch kwam Merino’s na 17 minuten op een 1-0 voorsprong: een vrije trap van Joop de Bruin werd schitterend ingeschoten in de rechter bovenhoek. Na een klein halfuur de 2-0:
    Na goed doorzetten van Julian Heijmans kwam hij alleen voor de keeper, deze redde in eerste instantie maar in tweede instantie scoorde Julian. Koen Hagelstein moest even later handelend optreden nadat een speler van CJVV alleen voor hem kwam.
    Net voor rust nog een kans voor CJVV: een indirecte vrije trap, wegens een terugspeelbal op de keeper, op vijf meter van het doel werd door CJVV in de muur geschoten, dus bij rust een 2-0 voorsprong.

Gelijk na de pauze een penalty voor Merino’s: Pepijn v.d. Wissel werd binnen het strafschopgebied neergehaald en de goed leidende scheidsrechter Vriesenga gaf strafschop.
    Deze kans liet Joop de Bruin zich niet ontnemen en scoorde de 3-0.
    Tien minuten na rust 4-0, de genadeklap voor CJVV: Pepijn v.d. Wissel gaf vanaf rechts een geweldige voorzet en Niek v. Mourik kon binnen schieten. Ongeveer tien minuten voor tijd de 5-0: Melvin v.d. Haar word binnen de zestien onderuit gehaald en de scheidsrechter gaf Merino’s haar tweede penalty: nu is het Roy Terschegget die de bal binnen schoot. Na afloop ontving Niek v. Mourik als Man of the Match bloemen uit handen van de pupil van de week Alejandro de la Fuente Gonzales uit JO9-1.

Zaterdag 10 december spelen wij een uitwedstrijd tegen v.v. Dieren, aanvang 15:00 uur.