• Nieuws vanuit de selectie: Henne Oostermeijer doet stapje terug

 • 02-11-2022: Wegens omstandigheden zal Henne Oostermeijer de komende periode een stapje terug doen bij de A-selectie. Ryan Holman zal het tot die tijd van de oefenmeester waarnemen. Erik Pater die vorig jaar had aangegeven om te stoppen. Zal de staf dit jaar weer aanvullen tot dat Henne weer is teruggekeerd.

  04-08-2022: Quincy Arends komt onze A-selectie versterken. De 24 jarige aanvaller komt over van DOVO. Welkom Quincy!

  15-06-2022: Op de laatste dag van de transfer deadline. Is het ons gelukt om de 34 jarige Wilco den Hartog aan onze A-selectie toe te voegen voor volgend jaar. Wilco komt over van Duno. Waar die daarvoor jaren voor GVVV heeft gespeeld.

  07-06-2022: Jaidy van Meegdenburg komt volgend jaar onze a-selectie versterken. Jaidy is een 20 jarige buitenspeler van GVVV. Ook Pepijn van der Wissel komt volgend seizoen onze a-selectie versterken. Pepijn komt over uit de a-selectie van DOVO en is net als Jaidy een buitenspeler.

  21-03-2022: Vanaf deze week zal Henne Oostermeijer voor de groep van onze A-selectie staan. We zijn Henne dankbaar dat hij eerder wil instappen als trainer van onze A- selectie. Samen met Erik Pater en Ryan Holman zal hij de groep gaan trainen. Ook deze twee club mensen zijn wij zeer dankbaar voor het tijdelijk overnemen. Deze technische staf gaan samen met de spelersgroep proberen om lijfsbehoud in de eerste klasse te realiseren.

  09-03-2022: De Merinos heeft besloten Jeroen de Zwaan op non-actief te zetten. Hopend om een omkeer om in de eerste klasse te handhaven. Voorlopig nemen de assistenten het over.

  27-02-2022: Melvin van de Haar neemt time-out. In goed overleg tussen de Technische Commissie en Melvin is er besloten dat, tot nader bericht, Melvin even wat afstand neemt. Hij neemt geen deel aan trainingen en zal zich richten op de toekomst.

  24-02-2022: Guido van Dijk kiest voor De Merino’s. Het houdt maar niet op, weer een nieuwe speler die aan de selectie 2022-2033 kan worden toegevoegd. Guido van Dijk stapt van DOVO over naar de blauwe kleuren van De Merino’s. De 22 jarige aanvaller – centrumspits stapt in 2020 over van sv MEC’07 uit Maurik naar DOVO O23. Dit seizoen maakte hij zijn debuut in DOVO 1 tijdens de KNVB beker wedstrijd tegen Harkemase Boys.

  15-02-2022: Jamiqua Dijk verruilt het shirt van VRC voor die van De Merino’s  
  Volgend seizoen komt Jamiqua Dijk onze A-selectie versterken. Jamiqua heeft de jeugdopleiding bij DOVO doorlopen. De 20 jarige aanvallende middenvelder speelde daarna 2 seizoenen in het 1e team bij VRC. De technische commissie is blij deze jonge speler toe te voegen aan de selectie.

  12-02-2022: Ruben Ravesloot verlaat GVVV voor De Merino’s. Komend seizoen zal ook Ruben Ravesloot van GVVV de overstap maken naar De Merino’s. De 19-jarige rechtsback speelt in GVVV 2 en is aanvoerder bij Jong GVVV.

  04-02-2022: Zoon volgt vader op, Joey van de Steeg kiest voor De Merino’s!
  De Merino’s heeft wederom een jonge speler van GVVV kunnen verleiden om te kiezen voor onze selectie. De 19-jarige Joey van de Steeg komt van oorsprong uit de jeugd van De Merino’s en heeft onder meer bij Jong GVVV gespeeld. Zijn vader Dick van de Steeg heeft ook de nodige wedstrijden op het gras van De Merino’s gespeeld. De Technische Commissie is blij met deze controlerende middenvelder.

  04-02-2022: Melvin van de Haar (GVVV) sluit per direct aan bij de selectie. De KNVB heeft hieraan toestemming verleend.

  20-01-2022: Shem Boersma vertrekt bij De Merino's en gaat naar vv Veenendaal RegiosportVeenendaal.nl

  19-01-2022: Stephan en Demian tekenen voor nog een jaartje bij De Merino's, beide jonge spelers zien hun rol bij onze club nog niet uitgespeeld. RegiosportVeenendaal.nl

  14-01-2022: Aron en Vincent hebben het naar hun zin bij De Merino's en plakken er nog een seizoen aan vast. RegiosportVeenendaal.nl

  10-01-2022: Niek van Mourik kiest voor De Merino’s. 
  Weer heeft de Technische Commissie van De Merino’s een nieuwe speler binnengehaald.
  De 20-jarige Niek van Mourik zal het rood van DOVO O23 verruilen voor het blauw van De Merino’s. De centrale verdediger heeft zijn beslissing weloverwogen genomen en heeft er zin in om volgend seizoen bij onze selectie aan te sluiten.

  31-12-2021: Melvin van de Haar geeft zijn ja-woord aan De Merino’s
  De Technische Commissie van De Merino’s heeft weer een nieuwe speler voor seizoen 2022-2023 aan de selectie kunnen toevoegen. De 20-jarige talentvolle buitenspeler (vleugelspits) Melvin van de Haar komt uit de jeugd bij GVVV waarna hij bij Vitesse en De Graafschap heeft gespeeld. In 2018 kwam hij weer bij GVVV terug maar kwam nauwelijks aan spelen toe.
  De TC is blij deze speler aan de selectie te kunnen toevoegen.

  27-12-2021: Henne Oostermeijer keert terug op de Groene Velden
  Vanaf het nieuwe seizoen zal trainer Henne weer voor de groep van De Merino’s 1 staan. In 2018 nam de 59-jarige trainer na 5 jaar afscheid bij De Merino’s om bij DOVO aan te sluiten in de Technische Commissie. De Technische Commissie, bestuur en spelers zijn blij met zijn keuze om weer op de Groene Velden trainer te worden.
  Welkom terug Henne!

  23-12-2021: De Technische Commissie heeft het eerste succes geboekt om een nieuwe speler binnen te halen voor seizoen 2022-2023.
  Roy Terschegget, opgegroeid in de jeugd van GVVV, heeft zijn jawoord gegeven voor het nieuwe seizoen. Zijn vader en broer Jeffrey zijn ook verbonden geweest aan De Merino’s, dit maakte de stap voor Roy naar ons eenvoudiger. Tevens heeft hij de ambitie om trainer te worden en daar de benodigde papieren voor te gaan halen. 

  De 34-jarige middenvelder heeft een goede staat van dienst zo was hij voorheen speler bij De Graafschap, GVVV en speelt hij sinds 2019 bij sv Spakenburg.
  Nadat vorige week bekend werd dat De Merino’s en Jeroen volgend seizoen samen niet verder zullen gaan zijn de eerste verkennende gesprekken met zijn eventuele opvolger geweest. Wij houden jullie op de hoogte zodra er meer nieuws te melden is.

  14-12-2021: Eind van dit seizoen scheiden de wegen van Jeroen de Zwaan en De Merino's
  In goed overleg zal het contract met Jeroen de Zwaan, na twee seizoenen, voor het seizoen 2022-2023 niet worden verlengd. Er was niet genoeg basis om met elkaar verder te gaan. De Merino’s moet dus op zoek naar een nieuwe oefenmeester voor het 1e team.
  Lees hier de andere berichten over het vertrek van Jeroen in de media

 • Nieuw: Guido van Dijk
 • Nieuw: Jamiqua Dijk
 • Nieuw: Ruben Ravesloot

 • Nieuw: Joey van de Steeg

 • Nieuw: Niek van Mourik

 • Aron & Vincent blijven

 • Stephan & Demian: nog een jaar
 • Nieuw: Roy Terschegget

 • Nieuw: Henne Oostermeijer

 • Nieuw: Melvin van de Haar