• Nieuws vanuit de selectie: Stephan en Demian plakken er nog een seizoen aan vast

 • 20-01-2022: Shem Boersma vertrekt bij De Merino's en gaat naar vv Veenendaal RegiosportVeenendaal.nl

  19-01-2022: Stephan en Demian tekenen voor nog een jaartje bij De Merino's, beide jonge spelers zien hun rol bij onze club nog niet uitgespeeld. RegiosportVeenendaal.nl

  14-01-2022: Aron en Vincent hebben het naar hun zin bij De Merino's en plakken er nog een seizoen aan vast. RegiosportVeenendaal.nl

  10-01-2022: Niek van Mourik kiest voor De Merino’s. 
  Weer heeft de Technische Commissie van De Merino’s een nieuwe speler binnengehaald.
  De 20-jarige Niek van Mourik zal het rood van DOVO O23 verruilen voor het blauw van De Merino’s. De centrale verdediger heeft zijn beslissing weloverwogen genomen en heeft er zin in om volgend seizoen bij onze selectie aan te sluiten.

  31-12-2021: Melvin van de Haar geeft zijn ja-woord aan De Merino’s
  De Technische Commissie van De Merino’s heeft weer een nieuwe speler voor seizoen 2022-2023 aan de selectie kunnen toevoegen. De 20-jarige talentvolle buitenspeler (vleugelspits) Melvin van de Haar komt uit de jeugd bij GVVV waarna hij bij Vitesse en De Graafschap heeft gespeeld. In 2018 kwam hij weer bij GVVV terug maar kwam nauwelijks aan spelen toe.
  De TC is blij deze speler aan de selectie te kunnen toevoegen.

  27-12-2021: Henne Oostermeijer keert terug op de Groene Velden
  Vanaf het nieuwe seizoen zal trainer Henne weer voor de groep van De Merino’s 1 staan. In 2018 nam de 59-jarige trainer na 5 jaar afscheid bij De Merino’s om bij DOVO aan te sluiten in de Technische Commissie. De Technische Commissie, bestuur en spelers zijn blij met zijn keuze om weer op de Groene Velden trainer te worden.
  Welkom terug Henne!

  23-12-2021: De Technische Commissie heeft het eerste succes geboekt om een nieuwe speler binnen te halen voor seizoen 2022-2023.
  Roy Terschegget, opgegroeid in de jeugd van GVVV, heeft zijn jawoord gegeven voor het nieuwe seizoen. Zijn vader en broer Jeffrey zijn ook verbonden geweest aan De Merino’s, dit maakte de stap voor Roy naar ons eenvoudiger. Tevens heeft hij de ambitie om trainer te worden en daar de benodigde papieren voor te gaan halen. 

  De 34-jarige middenvelder heeft een goede staat van dienst zo was hij voorheen speler bij De Graafschap, GVVV en speelt hij sinds 2019 bij sv Spakenburg.
  Nadat vorige week bekend werd dat De Merino’s en Jeroen volgend seizoen samen niet verder zullen gaan zijn de eerste verkennende gesprekken met zijn eventuele opvolger geweest. Wij houden jullie op de hoogte zodra er meer nieuws te melden is.

  14-12-2021: Eind van dit seizoen scheiden de wegen van Jeroen de Zwaan en De Merino's
  In goed overleg zal het contract met Jeroen de Zwaan, na twee seizoenen, voor het seizoen 2022-2023 niet worden verlengd. Er was niet genoeg basis om met elkaar verder te gaan. De Merino’s moet dus op zoek naar een nieuwe oefenmeester voor het 1e team.
  Lees hier de andere berichten over het vertrek van Jeroen in de media

 • Nieuw: Niek van Mourik
 • Aron & Vincent blijven nog een seizoen
 • Stephan & Demian tekenen voor nog een jaar
 • Nieuw: Roy Terschegget

 • Nieuw: Henne Oostermeijer

 • Nieuw: Melvin van de Haar