• Nieuws vanuit het bestuur

 • Beste leden, donateurs, ouders en verzorgers,

  Eindelijk kan en mag er weer gevoetbald worden.

  Na weken weer stil gelegen te hebben, mogen we nu alweer ruim 2 weken lekker in competitieverband voetballen. Een heel fijn gevoel is dat om op zaterdag weer tussen al die sportende teams te lopen en het plezier van het voetbal te kunnen zien. Dit van jong tot oud en gelukkig ook weer met publiek erbij.
  Laten we hopen dat de maatregelen nu voor langere tijd (of geheel) wegblijven.

  Voor mij als voorzitter is er niets mooier dan een geheel actieve vereniging weer volop met het mooie voetbalspel bezig te zien. Zowel doordeweeks met trainen als ook op zaterdag tegen onze bezoekende verenigingen.

  Toen ik als voorzitter een paar jaar geleden begon kon ik me absoluut niet voorstellen dat we druk zouden zijn met maatregelen voor de sport, horeca en QR-codes.
  Maar ook niet dat ik door verandering in de werksfeer, door een eigen bedrijf te beginnen, nu bekend moet maken dat ik ga stoppen als voorzitter per eind van dit seizoen.

  Na hele mooie jaren als “jullie” voorzitter heb ik een aantal weken geleden mijn keuze aan het bestuur bekend gemaakt.  Ik ga mijn tijd geheel vrijmaken om aan mijn eigen bedrijf te bouwen.

  Op de volgende Algemene Ledenvergadering zal ik daarom jullie als leden vragen om uit ons midden een nieuwe voorzitter te kiezen. De nieuwe voorzitter kan dan tot 30 juni meelopen om zo een soepele overgang per 1 juli te faciliteren. Graag wil ik de oproep plaatsen aan de leden (18+) om jezelf aan te melden bij het bestuur als je de functie van voorzitter zou willen bekleden vanaf het nieuwe seizoen, startend per 1 juli 2022.

  Mocht je geïnteresseerd zijn geef dat dan aan bij 1 van de bestuursleden of wanneer je vragen over deze functie hebt, stel ze gerust zodat we deze kunnen beantwoorden.

  In de uitnodiging voor de ALV van 23 maart 2022 (welke je binnenkort ontvangt) staat ook omschreven hoe je jezelf verkiesbaar kan stellen voor deze functie. 

  Met sportieve groet, Chris van den Dikkenberg, voorzitter