• Het einde van 2020 is in zicht en we staan op de drempel om 2021 in te gaan!

  31 dec 2020 Beheerder
 • Helaas zijn op dit moment nog steeds de covid-19 maatregelen van toepassing en dat geeft een heel trieste aanblik op ons mooie sportpark.

  Geen mini’s, pupillen of junioren die vrolijk rondlopen op onze sportvelden en het geliefde voetbalspel beoefenen. Deze groep heeft nog tot half december door kunnen trainen, maar voor de senioren en dan vooral de recreanten is het al een eeuwigheid geleden dat we op de grasvelden lekker samen met een tegenstander in competitieverband konden voetballen.
  En het eind is denk ik voorlopig ook nog niet in zicht. Met de huidige ziekenhuisopnames lijkt het me nog wel even duren voordat alles weer “normaal” gaat worden.

  Gebeurt er dan helemaal niets meer op de vereniging?

  Gelukkig wel, nu de kantine verplicht dicht zit zijn diverse leden, onder leiding van Kim Wallet, de kantine een update aan het geven. Ik heb als voorzitter het geluk toch nog af en toe het sportpark op te mogen en heb daardoor kunnen zien wat een mooie transformatie de kantine op dit moment krijgt. Dit alles mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die ervoor zorgen dat we in deze moeilijke tijden toch geen extra kosten voor de kiezen krijgen, maar wel een mooie verbouwing kunnen realiseren voor als we jullie weer mogen ontvangen.

  Wij als bestuur willen zeker via deze weg onze dank uitspreken aan alle leden, sponsoren en vrijwilligers, dat ondanks dat we niet veel meer mogen, niemand heeft opgezegd, gestopt is en alle verplichtingen is blijven voldoen! Dit houdt de vereniging in dit “zware weer” wel op de been. We kunnen tot nu toe al onze vaste lasten blijven voldoen en zijn op dit moment nog steeds een gezonde vereniging. Dit in tegenstelling tot vele andere verenigingen zoals eenieder in het nieuws kan lezen. Nogmaals onze dank voor jullie betrokkenheid bij onze vereniging.

  Wanneer we jullie weer mogen ontvangen is een vraag die wij als bestuur op dit moment nog niet kunnen/durven te beantwoorden. Wel hebben we besloten om per 11 januari het sportpark weer te openen voor trainingen van de jeugd tot en met JO17. Dit betekent dat alle jeugdteams onder de leeftijd van 18 jaar weer op de vaste tijden mogen gaan trainen.

  Met de selectieteams 1&2 houden we goed contact en ook deze teams mogen weer volgens de regels die dan gelden gaan trainen. Echter is alleen het trainingsveld en veld 1 (kunstgras) beschikbaar om te trainen. (Dus veld 2 en 3 is verboden om te gebruiken)

  Helaas moeten we ook melden dat we de nieuwjaarsreceptie, samen met de huldiging van de jubilarissen, moeten schrappen dit jaar. We hopen volgend jaar dit weer in ere te herstellen en de jubilarissen van dit jaar volgend jaar alsnog te kunnen huldigen.

  Terwijl ik dit stuk zit uit te werken komt het trieste bericht bij ons binnen, dat in navolging van de pas overleden (5-11-2020) Willem (Wim) van Holland, op 29 december 2020 ons betrokken lid Cees Scholts is overleden.Beide heren hebben in het verleden zeer veel voor de vereniging betekent en waren ook beiden jarenlang als vrijwilliger in diverse functies of commissies bij onze vereniging betrokken. Wij wensen beide (Merino’s) families namens de vereniging dan ook veel sterkte toe in deze trieste tijd.

  Namens het bestuur wens ik eenieder een goede jaarwisseling toe en een gezond 2021!

  Let op elkaar en steun elkaar en blijf gezond in deze rare tijd! 

  Chris van den Dikkenberg, voorzitter