• Open dag 27 augustus 2022

 • Op zaterdag 27 augustus 2022 willen wij het nieuwe seizoen voor onze jeugdleden starten met een Open dag. Met deze Open dag willen we de jeugdleden en hun vriendjes of vriendinnetjes kennis laten maken met Voetbalvereniging De Merino’s en trappen we het nieuwe seizoen af met elkaar!

  • 08.00 uur: Welkomstontbijt trainers en leiders
   Met de trainers en leiders wordt tijdens een lekker ontbijtje diverse zaken besproken zoals eventuele nieuwe spelregels, wedstrijdschema’s, planning nieuwe seizoen, gang van zaken etc.

  • 09.00 uur: Inloop en welkom
   Vanaf 9.00 uur kunnen alle jeugdleden met hun ouders/verzorgers en broertjes, zusjes, vriendjes en/of vriendinnetjes inlopen en worden ze welkom geheten.

  • 09.30 uur: Start Open dag activiteiten
   Om 9.30 uur kunnen de teams (groepen) met hun begeleiders beginnen, volgens schema, aan de activiteiten carrousel.

  • 12.30 uur: Einde Open dag
   Rond 12.30 uur is het einde van de Open dag en kunnen de trainers en leiders met hun team nog wat dingen bespreken en eventueel kleding maten opnemen, doormiddel van de welbekende formulieren, voor de kleding- en materiaalbeheerders.

  We vragen jullie om je op te geven vóór zaterdag 20 augustus 2022, dit kan door op de volgende link te klikken

  Let op!
  Vul voor elk ingeschreven jeugdlid apart een
  opgaveformulier in!

  Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en hopen jullie weer terug te zien op zaterdag 27 augustus bij de Open dag van Voetbalvereniging De Merino’s!