• VV De Merino’s kiest voor een automatisch camerasysteem!

  • VV De Merino’s heeft akkoord gegeven op de aanschaf van het camerasysteem van Usportfor. Hiermee speelt de club in op de toenemende wens van het werken met camera beelden voor video analyse en de wens om eigen prestaties terug te kijken. Door de aanschaf van het systeem van Usportfor wordt VV De Merino’s na GVVV de tweede club uit Veenendaal die gebruik maakt van een automatisch camera systeem voor livestreaming en video analyse!

    Met het systeem van Usportfor kunnen alle wedstrijden die op het hoofdveld worden gespeeld volledig automatisch worden opgenomen en worden uitgezonden op de eigen ClubTV pagina. De trainers kunnen de beelden gebruiken voor video analyse en daarmee voor de ontwikkeling van de spelers. Hiernaast kunnen er samenvattingen worden gemaakt en kunnen spelers de mogelijkheid krijgen om hun eigen prestaties terug te kijken.

    Tijdens de livestreaming en de samenvattingen kunnen er sponsorlogo’s in beeld worden gebracht. Wil jij met jou bedrijf de club steunen en graag jouw logo in beeld hebben? Neem dan snel contact op met de sponsorcommissie!

    Nieuwsgierig naar wat je binnenkort kan verwachten? Neem een kijkje op https://www.usportfor.com/club-tv/ en download vast de app van Usportfor via de Apple App store of de GooglePlay store!