• We wensen jullie een sportief en gezond 2022 toe!

 • Beste leden, sponsoren en supporters,

  Als eerste wil ik jullie, namens het bestuur, een sportief maar vooral ook gezond 2022 toewensen. Normaal starten we het nieuwe jaar met elkaar persoonlijk de hand te drukken en de beste wensen naar elkaar uit te spreken. Helaas is dat dit jaar door corona niet mogelijk.

  Afgelopen jaar is vanwege corona helaas weinig gevoetbald op onze velden, daar waar de jeugd in het voorjaar voornamelijk nog wel mocht sporten, lag het voor de senioren zo goed als stil.

  Ook na de zomervakantie dachten we met zijn allen toch het voetbal weer op te kunnen pakken zoals we dat gewend waren, maar helaas kwamen er weer steeds meer regels en uiteindelijk werd het voetbal wederom stil gelegd door de maatregelen.

  Onze dank gaat wel uit naar alle mensen die zich hebben ingezet om tijdens de maatregelen als vrijwilliger de regels te handhaven. Maar ook aan alle spelers, begeleiders en toeschouwers die zich netjes aan de regels hebben gehouden en mee hebben gewerkt om toch zo lang als mogelijk het sportpark open te kunnen houden.

  Nogmaals, het waren niet de regels van het bestuur, maar we moesten het wel handhaven.

  Helaas onder de huidige regels dus (alweer) geen nieuwjaarsreceptie en huldiging van de jubilarissen.

  In het voorjaar, als we hopelijk weer allemaal het terrein op mogen, zal het best verkopende team van de Grote Club actie worden getrakteerd op een geheel verzorgde BBQ. Tevens maken wij dan ook de best verkopende leden bekend en zullen zij ook in het zonnetje gezet worden.

  We houden jullie op de hoogte wanneer dit zal plaatsvinden.

  Het is helaas niet anders, maar we hopen dat de regering nu eindelijk sport als middel gaat zien tegen corona en kunnen we weer spoedig starten met normale trainingen en de competities voor alle teams.

  Namens het bestuur hopen we jullie weer snel te kunnen ontmoeten.

  Met vriendelijke groet,

  Chris van den Dikkenberg (voorzitter)