• Update 10 juni: Dit zijn de mannen waar Jeroen en zijn staf volgend seizoen mee aan het werk gaan!

 • Lees de berichten van RegiosportVeenendaal.nl via IN DE MEDIA of via onderstaande links.

  09 januari: Henken en Van Grootveld blijven langer bij De Merino’s
  11 januari: De Merino’s weet twee smaakmakers te behouden
  14 januari: De Merino’s houdt veelbesproken speler bij de club
  15 januari: VRC haalt verdediger op bij De Merino’s en heeft eerste versterking binnen
  16 januari: De Merino’s bindt twee spelers aan zich 

  17 januari: Op deze zondagmiddag kunnen wij u ook vertellen dat Elco van der Klift en Patrick Paschedag, ook volgend seizoen er weer bij zijn! Wij zijn daar super blij mee.
  18 januari: Sleutelfiguren verlengen hun contact bij De Merino’s

  20 januari: Ook Aron Veldhuizen heeft besloten om een jaar langer te blijven. Helaas moeten we nog even wachten tot dat we Aron weer in actie zien. Aangezien hij einde van deze maand een knieoperatie krijgt. Waarbij de herstelperiode nog wel wat maanden zal duren. Uiteraard wensen wij Aron via deze weg sterkte bij zijn operatie en een spoedig herstel

  21 & 22 januari: Ook Demian van der Schuur en Julian van Dam blijven volgend seizoen bij Merino's 1 

  23 januari: Bakkenes blijft De Merino’s trouw en doet niets met lokroep van DOVO

  26 januari: Wat hadden wij graag gezien dat Lars ter Burg nog bleef voetballen bij ons. Helaas heeft Lars aangegeven om te gaan stoppen met voetballen na dit seizoen. In tijden dat we nog "gewone" wedstrijden speelde, heeft Lars een goede indruk achter gelaten en konden we vaak op hem bouwen. Daarom willen wij Lars bij deze ook vast graag bedanken voor de 3 jaar dat hij voor de Merino's speelde!! Lars, we nemen nog officieel afscheid, maar wij vinden dat je wel in reeks van afgelopen weken PR van het 1e elftal thuis hoort!!💙⚽️💙

  17 februari: Doelman Tim van de Weerdhof verlengt contract bij De Merino’s
  19 februari: Oudgediende (40) blijft De Merino’s nog een seizoen trouw

  20 februari: De Merino's haalt centrumspits op bij DOVO

  24 februari: Van Leeuwen maakt de overstap naar het 1e van De Merino's

  Nieuws vanuit de staf: 

  26 februari: René Lubbers blijft ook langer bij De Merino's. Als trouwe fysio/verzorger van de selectie gaat René zijn 3e jaar in. Wij zijn daar super dankbaar voor!! Zo zorgen we dat iedereen fit en redelijk blessure vrij blijft.

  27 februari: Ook keeperstrainer van de selectie Erwin Huijbens blijft De Merino's trouw. Hierbij verbind hij zich voor het 2e jaar aan de club. Zo leren onze keepers nog beter hun doel te verdedigen.

  28 februari: "Mister Merino's" Erik Pater als trouwe familie van de club. Gaat aankomend jaar zijn 8e seizoen in als assistent trainer. 4 jaar samen met Henne en 2 jaar samen met Jan Gaasbeek en dan nu het 2e jaar met Jeroen! Echt super fijn Erik dat jij dit doet!

  1 maart: Zoals u merkte, wij presenteren ook de stafmedewerkers van de selectie. Leuk om te vermelden is dan ook dat Jeffrey Hommes, Edwin van Appeldoorn zal opvolgen als teammanager. Edwin heeft aangegeven te willen stoppen met deze functie. Wij zijn Edwin enorm dankbaar voor de afgelopen jaren waarin hij zijn talent heeft ingezet. Hopelijk blijven we je zien langs de velden.

  Jeffrey maakt de overstap vanuit de B-selectie waar hij de rol van teammanager inmiddels al 5 jaar heeft ingevuld. Verder is Jeffrey binnen de vereniging ook actief in de jeugdcommissie en het bestuur!
  Top Jeffrey dat jij ook voor deze functie tijd weet vrij te maken.
   
  2 maart : De staf is compleet
  Ryan Holman maakt de staf voor volgend jaar compleet. Ryan zal net zoals dit seizoen assistent blijven van Jeroen de Zwaan. Hij gaat daarmee zijn tweede seizoen in. Naast zijn assistent trainerschap voor de selectie is Ryan dit jaar ook trainer bij de mini's en zal hij volgend jaar trainer worden van Jo8. Wij zijn super trots op jouw Ryan met al je tijd en energie, maar voor al jouw enthousiasme die jij geeft aan de leden van onze club!!
   
  Laatste nieuws!
  3 juni: op het scheiden van de markt hebben Patrick en Elco aangegeven te stoppen bij De Merino's.
  Patrick door een op handen zijnde verhuizing naar Amsterdam en Elco omdat werkzaamheden het trainings- en wedstrijdschema spelen op het niveau van een 1e klasser momenteel niet toelaat.
   
  Gelukkig is er voor de vervanging van Patrick Mohammed Issaoui aangetrokken.
   
  Shem Boersma nieuwe spits ipv door werk wegvallende spits Elco.
 • Staf 2021 - 2022

 • Dit zijn de 4 mannen die De Merino's 1 gaan verlaten