• Zaterdag 22 juni stond in het teken van: wie jarig is, trakteert

 • ’s Morgens was er een receptie voor andere verenigingsbesturen en wethouders en burgemeester. Hier werd in het zonnetje onder het genot van een gebakje en een erg lekker bakje koffie informatie uitgewisseld, wat altijd weer handig kan zijn voor de toekomst.
  Hierna startte de briefing voor ruim 40 vrijwilligers die de rest van de dag keihard gewerkt hebben om een fantastisch feest neer te zetten!

  Dat feest begon met de wedstrijd van een gemixed team van de Merino’s tegen FC de Rebellen. De rebellen hadden o.a. Dick Jol, Kees Kwakman en Andy van der Meijde.

  Ruim duizend toeschouwers waren getuigen dat bij opkomst de beide elftallen begeleid werden door een aantal framevoetballers en kinderen van meespelende ouders.

  Nadat de Rebellen binnen de kortste keren op achterstand waren gekomen, schakelde ze een tandje bij waarna een mooie 3-7 stand op het score bord had kunnen staan, maar die waren we vergeten aan te zetten.

  De spelers van de Merino’s vonden het ontzettend leuk om tegen deze profs te spelen die misschien wel wat ouder waren, maar nog steeds een fantastische techniek en inzicht vertonen.

  Ook de spelers van de Rebellen hadden het naar hun zin en bleven nog lang na de wedstrijd hangen!

  Na de wedstrijd was er een rodeostier waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt en barstte de muziek los. Onder de bezielende leiding van DJ Ott kwamen DJ Kicken, Dave de Graaf en Ronnie Ruysdael in actie. De polonaise werd ingezet en er werd een lekker drankje gedronken!

  Bekijk de foto's